Siirry suoraan sisältöön

Oululaisilta kysellään mielipiteitä kaupungin viheraluiden virkistyskäytöstä

5.10.2022

Oulussa ja Helsingissä tehtävässä kyselyssä selvitetään asukkaiden näkemyksiä siitä, mitkä paikat ovat tärkeitä ulkoilun, luonnossa liikkumisen ja oleskelun sekä luontoarvojen kannalta.

Kaupungin viheralueiden virkistyskäyttö -kyselyn toteuttaa Vastustuskykyinen kaupunki –Kaupunkisuunnittelu pandemioiden ennaltaehkäisyn välineenä -hanke. Hanketta koordinoi Oulun yliopisto ja mukana ovat muun muassa Luonnonvarakeskus, Oulun Diakonissalaitoksen säätiö, Oulun yliopisto ja Filha ry.

Tavoitteena on tuottaa tietoa kaupunkimaisen elinympäristön ja terveyden välisistä yhteyksistä, kehittää terveysvaikutusten analyysi- ja arviointimenetelmiä sekä edistää yhteistyötä kaupunkisuunnittelun ja terveyden edistämisen välillä.

Kyselyn vastauksia hyödynnetään terveyttä ja hyvinvointia edistävän kaupunkisuunnittelun kehittämisessä.

Kysely on kaikille avoin ja vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 13.11.2022 saakka. Kyselyyn voi vastata myös mobiililaitteella.

Osallistu kyselyyn tästä: https://mpt.link/recipe

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kyselyssä selvitetään muun muassa elinympäristön ja asukkaiden terveyden välistä yhteyttä. Kuva: Mikael Kunnari

Lue myös

Lue lisää aiheesta