Siirry suoraan sisältöön

Oululaisia haastetaan kävelemään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna presidentti Niinistön liikkumishaasteen hengessä

1.9.2023

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö haastoi 75-vuotissyntymäpäivänään suomalaisia liikkumaan ja vuorovaikutukseen. Presidentti Niinistö itse käveli Helsingissä Töölönlahden ympäri 27. elokuuta ja kannusti ihmisiä kävelemään keskustellen.

Oulun kaupunki haastaa nyt oululaiset mukaan presidentti Niinistön kävelyhaasteeseen. Kaupunkilaisia kannustetaan ottamaan mukaan ystäviä, kummeja, isovanhempia tai muita tuttavia ja kävelemään syksyisessä kaupungissa leppoisan lenkin syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

”Oulussa on upeita kävelyteitä veden äärellä jopa ihan keskustassa ja hienoja reittejä ympäri laajaa kaupunkia. Toivomme oululaisten lähtevän leppoisalle viikonloppukävelylle ja nauttivan kauniista kotikaupungistamme kiireettömästi ystävän seurassa”, kannustaa liikuntajohtaja Niina Epäilys.

Vinkkejä eri mittaisista kävelyreiteistä eri puolilla Oulua löytyy Liikukko nää -oppaasta. 

Presidentin liikuntahaasteeseen voi osallistua myös sosiaalisessa mediassa hashtagilla #liikkumishaaste

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Sauli Niinistö haastoi suomalaiset liikkumaan 75-vuotislahjana. Tässä ajatuksenvaihtoa pyörätuolikelaaja Amanda Kotajan kanssa elokuun lopulla Helsingissä. Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

Lue myös

Lue lisää aiheesta