Siirry suoraan sisältöön

Oululaisella ohjelmistotalo Lianalla kova kasvuvauhti – tähtää Pohjoismaiden markkinajohtajaksi

20.1.2023

Oululaisen markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistotalo Lianan liikevaihto kasvoi kolmannen vuosineljänneksen aikana 45,8 prosenttia.

Ohjelmistoyritys Lianan liikevaihto kasvoi kolmannen vuosineljänneksen aikana 45,8 prosenttia ja oli 4 877 tuhatta euroa. Luvut raportoitiin Ilkka-Konsernin viimeisimmässä julkaistussa osavuosikatsauksessa. 

Vuonna 2005 perustetun Lianan ohjelmistoja käytetään markkinoinnin automaatioon, uutiskirjeiden lähettämiseen sekä verkkosivustojen ja verkkokauppojen ylläpitoon. Viestinnän ammattilaisille yritys tarjoaa lehdistötiedotejakelupalvelun ja mediaseurantatyökalun.

Liana on ilmoittanut tavoitteekseen kasvaa Pohjoismaiden suurimmaksi digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tarjoavaksi toimijaksi.

Yhtiön mukaan se pystyy "innovatiivisten automaatioratkaisujen sekä muiden modernien digitaalisen markkinoinnin ratkaisujen" avulla tekemään tulosta toimintaympäristön haasteista huolimatta. 

“Olemme huomanneet, että näinä aikoina yritykset haluavat tehostaa toimintaansa ja laadukkaille suomalaisille markkinointi- ja viestintäteknologioille on tarvetta. Uskomme tämän olevan todistus siitä, että myös meidän ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tekemään tulosta. Olemme onnistuneet olemaan suunnannäyttäjä omalla alallamme”, sanoo Lianan toimitusjohtaja Samuli Tursas yhtiön tiedotteessa.

Ilkka-konserniin kuuluva Liana Technologies hankki tammikuussa 2022 tehdyllä kaupalla omistukseensa enemmistöosuuden Evermade Oy:stä. Lokakuussa 2021 Liana hankki ruotsalaisen ohjelmistoyritys Ungapped AB:n. Yrityskauppojen ja uusien rekrytointien jälkeen Lianan henkilöstömäärä on kasvanut 240:een.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oululainen Liana tarjoaa muun muassa ohjelmistoja markkinoinnin automaatioon, uutiskirjeiden lähettämiseen sekä verkkosivustojen ja verkkokauppojen ylläpitoon. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta