Siirry suoraan sisältöön

Oululainen Saaga Travel Oy laajentaa toimintaa – matkailupalveluyritys tähtää nyt myös Lapin matkailuun

11.10.2022

Saaga Travel Oy laajentaa toimintaansa. Oululainen matkailupalveluyritys on ostanut rovaniemeläisen Tilausajo VM Mikkola Oy:n koko osakekannan. Tällä kaupalla Saaga Travel haluaa vahvistaa palvelutarjontaansa koko Pohjois-Suomen alueella.

Saaga Travel on jonkin aikaa miettinyt toimintansa laajentamista.

”Olemme tutkineet matkailualan mahdollisuuksia Lapissa. Nyt tehty kauppa mahdollistaa omien matkatuotteidemme tehokkaamman tarjonnan kansainvälisille asiakkaille sekä kotimaisten asiakkaidemme kokonaisvaltaisemman palvelun”, Saaga Travelin liiketoimintajohtaja Pekka Kimpimäki kertoo.

Rovaniemeläisen tilausajoyrityksen osto vie Saaga Travelin lähemmäksi pohjoissuomalaista matkailumarkkinaa.

”Tällä hetkellä kansainvälinen asiakaskysyntämme kasvu suuntautuu vahvasti Lapin alueelle. Rovaniemeltä käsin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä joustavammin ja tehokkaammin”, Saaga Travelin kansainvälisestä kaupasta vastaava myyntipäällikkö Johanna Salmela kertoo.

Aloitus jäi koronan jalkoihin

Ostettu yhtiö jatkaa toistaiseksi omana yhtiönään mutta toimii Saaga Travelin brändin alla.

Saaga Travel Oy on kesäkuussa 2019 perustettu oululaisten yrittäjäperheiden omistama matkailupalveluyritys. Kaikki yrittäjät työskentelevät yhtiössä. Yhtiön toiminnan kivijalkoja ovat henkilökuljetuspalvelut sekä matkapaketit kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Yhtiön päätoimipaikka on Oulussa.

Yhtiö on saavuttanut lyhyessä ajassa merkittävän aseman tilausajomarkkinassa Oulun talousalueella.

”Yhtiön alkutaival on ollut todella kivikkoinen. Korona iski juuri pahimpaan aikaan, yhtiön ensiaskeleille.  Nyt tilanne näyttää jo huomattavasti valoisammalta ja siitä syystä uskalsimme ottaa tämän strategiaamme kirjatun seuraavan askeleen”, yhtiön toimitusjohtaja Sanna Kimpimäki kertoo.

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oululaisten yrittäjäperheiden omistaman Saaga Travelin kivijalkoja ovat henkilökuljetuspalvelut sekä matkapaketit. Kuva: Juha Tiirola

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta