Siirry suoraan sisältöön

Oululainen Klaffi Tuotannot Oy liittyy videotuotantoyhtiö Filmbutikiin – toiminta vahvistuu Oulussa ja Pohjois-Suomessa

4.9.2023

Oululainen Klaffi Tuotannot Oy liittyy Filmbutikiin, joka näin laajentaa toimintaansa Ouluun ja koko Pohjoisen alueelle. Aiemmin eteläisen Suomen talousalueella operoineen Filmbutikin kattava palvelutarjoama mahdollistuu nyt pohjoisen yritysasiakkaiden saataville.

Yritysjärjestelyn myötä Valve Groupiin kuuluva Filmbutik vahvistaa asemaansa Suomen kattavimpana liikkuvan kuvan tuotantoyhtiönä. Klaffin liittyessä yritysperheeseen pystyy Filmbutik auttamaan asiakkaitaan entistä paremmin monikanavaisissa visuaalisen viestinnän tarpeissa.

Tällä hetkellä Filmbutikilla on studiot ja tuotantohenkilöstö Helsingissä ja Kotkassa. Nyt laajenemisen myötä Filmbutik auttaa pohjoisen Suomen asiakkaitaan entistä paremmin muun muassa Oulussa olevaa studiotilaa hyödyntäen.

Toiminnot tukevat toisiaan

Yritykset toteavat, että synergia hyödyntää molempia osapuolia.

”Pääsemme laajentamaan toimintaamme ja tarjoamaamme monipuolista videotuotantopalvelua myös pohjoiseen Suomeen. Arvostamme sitä, että meillä on pitkäaikainen ja laaja paikallinen tuntemus nyt myös Oulun alueella”, sanoo Filmbutik Oy:n toimitusjohtaja Isto Kannisto.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että tiemme kohtasivat Klaffi Tuotannot Oy:n kanssa. Kyllä se oli tämä yhteinen yrittäjäasenne, joka meitä yhdisti”, jatkaa Kannisto.

”Mahtavaa kun voimme tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme koko Filmbutikin osaamisen, resurssit ja tietotaidon. Strateginen videon käyttö ja esimerkiksi 2D- ja 3D-animaatiopalvelut tuovat asiakkaillemme lisäarvoa omaan viestintäänsä. Olemme yhä paikallinen videotuotantoyhtiö, mutta taustalla on nyt myös valtakunnalliset tuotantoresurssit ja hoksnokka osaajajoukko”, sanoo Kimmo Paananen, tulevasta Filmbutik Oulusta.

Syyskuun alusta Filmbutik Oulu -nimellä jatkaneella Klaffi Tuotannoilla on yli 20 vuoden kokemus ja näkemys visuaalisen viestinnän palveluiden tuottamisesta. Filmbutik on osa Valve Groupia, jossa on yli 200 työntekijää.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Klaffi muuttuu Filmbutik Ouluksi. Klaffi Tuotannoilla on yli 20 vuoden kokemus alalla. Kuvassa Klaffin Kimmo Paananen (oik.) ja Filmbutik Oy:n Isto Kannisto. Kuva: Filmbutik

Lue myös

Lue lisää aiheesta