Oululainen Jatuli Games julkaisee lautapelin Tiernapojista

”Saako tulla pelaamaan?”, kysyvät Tiernapojat uudessa Tiernapoika-lautapelissä. Kuva: Jatuligames.fi

Kulttuuri

Julkaistu: Kirjoittaja: carita marion forsman

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Pelin tavoitteena on koota tiernapoikajoukkue eli tiernaroikka erilaisia resursseja ja kortteja keräämällä. Pelaajan resurssit kasvavat joka kierroksella. Pelin voittaa aina ensimmäisenä neljä eriväristä tiernatähteä kerännyt pelaaja. Vaihtoehtoisesti pelin voittaa pelaaja, joka kerää eniten pisteitä.

Tierna on nopeasti opittava perhepeli 2-7 pelaajalle. Ikäsuositus pelaajille on yli kymmenvuotiaille. Peliaika 20-60 minuuttia pelaajamäärästä ja kokemuksesta riippuen.

Pelin takana on oululainen Jatuli Games, joka julkaisee teemallisia lauta- ja korttipelejä, joissa yhdistyvät kaunis ulkoasu, kekseliäs pelikokemus, tarinallisuus ja viestinnällinen ulottuvuus. Yrityksen erikoisosaamista on pelillistäminen, tarinallistaminen ja tuotteistaminen.

Myös Oulu tutuksi -kortteja

Jatuli Games on Olli Levaniemen perustama yritys. Hän on toiminut media-alan opettajana ja sen jälkeen yrittäjänä lähes viisitoista vuotta. Levaniemi on ollut mukana suunnittelemassa muun muassa lukuisia brändejä ja erilaisia tuotekonsepteja.

Muutto Keski-Suomesta Ouluun irtaannutti yrittäjän mainosalasta, mutta liitti hänet samalla tierna-asiaan.

”Oulusta on nyt tullut minulle uusi rakas koti ja erityisesti olen tällä hetkellä kiinnostunut tierna- ja tervakulttuurista ja niiden paikallisuudesta”, hän kertoo.

Jatuli Games julkaisee myös täksi jouluksi Oulu tutuksi -pelikorttpakan, joka esittelee oululaisia asioita korttien muodossa.

Lisätietoja: www.jatuligames.fi