Siirry suoraan sisältöön

Ouluhallin piha-alueelle uusi festivaali – Vauhti kiihtyy -lippuja piilotettu pahvihahmojen takataskuihin

11.8.2023

Ouluun on keskiviikkoyön aikana sijoitettu sata kappaletta pahvisia Petri Nygård ja Vesku Jokinen -figuureita, joiden takataskusta löytyy kahden päivän lippu uudelle Vauhti kiihtyy Oulu -festivaaleille. Löytäjä saa pitää Petrin ja Veskun hahmot sekä löytämänsä liput.

Ouluhallin piha-alueella perjantaista lauantaihin 18.-19. elokuuta järjestettävällä uutuusfestivaalilla esiintyy yhteensä kuusistoista kotimaista artistia Portion Boysista Kotiteollisuuteen. Kesän päätösfestivaalille on ollut järjestäjän mukaan kysyntää, sillä tapahtuman lipunmyynti on käynyt vilkkaana.

Vauhdittaakseen edelleen lipunmyyntiä järjestäjät ovat sijoittaneet sata pahvihahmoa ympäri Oulua ja piilottanut niiden taakse ilmaislippuja.

Festivaali järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tapahtuman takana on Rauhala Media Oy:n Marko Savolainen. Oulun lisäksi Vauhti kiihtyy -festivaali pidetään elokuussa myös Tampereella.

Lisätietoja Vauhti kiihtyy -festivaalista tämän linkin takaa.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Festivaalijärjestäjä vauhdittaa lipunmyyntiä piilottamalla ilmaislippuja Petri Nygårdin ja Klamydian Veskun pahvihahmoihin Vauhti kiihtyy Oulu -tapahtumaan. Kuva: Liekki Promotion

Lue myös

Lue lisää aiheesta