Siirry suoraan sisältöön

Oulu10 avaa ovensa tänään maanantaina 26. syyskuuta remontin jälkeen

26.9.2022

Torikatu 10:n eli Oulu10-virastotalon remontti on valmistunut ja talo otetaan jälleen käyttöön maanantaina 26. syyskuuta. Talossa toimivat Oulu10-asiakaspalvelu, varhaiskasvatuksen palveluohjaus ja asiakasmaksut, Villa Victorin palvelut sekä ikäihmisten Aino-neuvonta.

Taloon sijoittuu myös noin puolet kaupungin konsernihallinnosta, Oulun Digi sekä sivistys- ja kulttuuripalvelujen hallinto kokonaisuudessaan.

Keskustan Oulu10-asiointipisteen aukioloajat Torikadulla ovat maanantaista torstaihin kello 9-17 ja perjantaisin kello 10-16. Piste on poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 30. syyskuuta.

Palvelee varhaiskasvatusasioissa

Oulu10:ssä toimii varhaiskasvatuksen palveluohjaustiimi, jolla on puhelinpäivystys kaikkina arkipäivinä kello 9-12 numerossa 08 558 45300. Myös paikan päällä voi asioida kello 9-15 kaikissa varhaiskasvatukseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi jos haluaa henkilökohtaista neuvontaa varhaiskasvatushakemuksen täyttämisessä tai haluaa keskustella erilaisista varhaiskasvatuspalvelun vaihtoehdoista, haluaa palauttaa paperisia hakemuksia tai liitteitä.

Sähköposti varhaiskasvatus@ouka.fi on myös asiakkaiden käytössä, viesteihin pyritään vastaamaan saman työpäivän aikana. Myös paikan päällä Oulu10:ssä voi asioida kello 9-15 kaikissa varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin liittyvissä asioissa. Sähköposti varhaiskasvatusmaksut@ouka.fi on myös asiakkaiden käytössä, viesteihin pyritään vastaamaan saman työpäivän aikana.

Monikulttuurikeskus Villa Victor

Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victor on nyt myös siirtynyt Oulu10:een. Se palvelee kaikille avoimesti matalan kynnyksen kohtaamispaikkana Oulu10:n aukioloaikoina 26. syyskuuta alkaen.

Suomen kielen opetus järjestetään Aleksinkulmassa vielä 30. syyskuuta asti ja siirtyy Oulu10:iin 3. lokakuuta alkaen.

Ikäihmisten Aino-neuvonta

Aino-neuvonnasta voi kysyä kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluista. Neuvonta on maksutonta palvelua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Aino-neuvonta palvelee Oulu10:ssä Torikadulla myös 26. syyskuuta.

 

 

 

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulu10:n remontti on valmistunut ja talo on jälleen valmis palvelemaan oululaisia Torikatu 10:ssä. Kuva: arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta