Siirry suoraan sisältöön

Oulu Sinfonian Joulugaala tulee kaikkien katsottavaksi

20.12.2020

Oulu Sinfonia haluaa toivottaa joulugaalalla musiikintäyteistä joulua myös aikana, jolloin yleisön ei ole mahdollista osallistua konsertteihin paikan päällä.

Oulu Sinfonia tarjoaa tänä jouluna kuulijoilleen tunnelmallisen Joulugaalan tallenteena. Joulugaala julkaistaan keskiviikkona 23. joulukuuta klo 18 Oulu Sinfonian YouTube-kanavalla ja Mun Oulun sivulla.

Joulugaalan solisteiksi on kutsuttu oululaisia ja oululaistaustaisia laulajia. Oulu Sinfonian kanssa lavalla nähdään Virpi Räisänen, Aili Ikonen, Suvi Teräsniska ja Petrus Schroderus. Konsertin kapellimestareina ovat Jaakko Kuusisto ja Pekka Kuusisto.

Solistinumeroiden lisäksi joulugaalassa on instrumentaaliversioita. Esiin pääsee myös orkesterin tuubakvartetti, jossa baritonitorvia soittavat Jukka Myllys, Erkki Hirsimäki ja Wen Hong Low sekä tuubaa Gustavo Subida.

Joulugaalan ohjelmistossa kuullaan tuttuja ja rakastettuja joululauluja niin suomalaisilta kuin ulkomaalaisiltakin säveltäjiltä. Solistit pääsevät intendentti Maija Kuusiston haastateltaviksi kertomaan ajatuksia joulusta ja suhteestaan Ouluun.

Oulu Sinfonia lavalla
Joulugaalan ohjelmistossa joululauluja suomalaisilta ja ulkomaalaisilta säveltäjiltä.

Lue myös