Siirry suoraan sisältöön

Oulu Sinfonian After Work siirtyy Rotuaarilta Madetojan saliin - vierailu myös IlmastoAreenalla

18.8.2021

Oulu Sinfonian puhallinorkesteri soittaa tällä viikolla yleisölle kaksi ilmaiskonserttia. Konsertit siirretään Rotuaarin lavalta Oulun Musiikkikeskukseen sään vuoksi.

After Work -konsertit järjestetään torstaina 19. elokuuta ja perjantaina 20. elokuuta Madetojan salissa. Oulu Sinfonian After Work -konsertit tuovat kuultavaksi tuttuja iskelmiä ja suomalaisille rakkaita melodioita, tangoa ja latinalaisamerikkalaisia rytmejä. Konsertin ohjelman on koonnut ja johtaa puhallinorkesterikapellimestari Marjo Riihimäki, joka työskentelee Puolustusvoimien sotilasalan intendenttinä.

Viihteellisen konsertin kesto on noin 60 minuuttia. Madetojan saliin on rajoitettu yleisömäärä ja istumapaikat on järjestetty turvavälein. Lisäksi huolehditaan muista turvallisuus- ja hygieniasuosituksista.

Jousiorkesteri esiintyy Iin kirkossa

Oulu Sinfonian jousisto vierailee perjantaina 20. elokuuta IlmastoAreenan ilmastofestivaalilla Iissä, joka on noussut yhdeksi Suomen merkittävimmistä ilmastokeskuksista. Konsertti alkaa kello 19.30 Iin kirkossa.

Jousiorkesterin Myrskyvaroitus-konsertin ohjelmiston Iin kirkkoon on koonnut useita ilmastoaiheisia konsertteja suunnitellut Johanna Almark, joka toimii myös konsertin kapellimestarina ja laulusolistina. Konsertti on osa IlmastoAreenan ohjelmaa.

After Work -konsertit 19.8. ja 20.8. kello 16 Madetojan salissa. Ravintola Preludi palvelee asiakkaita tuntia ennen ja jälkeen konsertin.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulu Sinfonia esiintyy Johanna Almarkin johdolla myös Iin IlmastoAreenalla 20. elokuuta. Kuva R. Tiula

Lue myös

Lue lisää aiheesta