Siirry suoraan sisältöön

Oulu-opisto tarjoaa jumppaa ja digiasiaa netissä

25.3.2020

Oulu-opistossa tarjoaa ilmaisia etäliikuntakursseja eri ikäisille ja -tasoisille jumppaajille keskiviikkoisin ja lauantaisin. Kursseille voi osallistua kuka tahansa. Tarjolla on senioriliikuntaa, kunnon jumppaa, kahvakuulaa, kotikiertoharjoittelua ja venyttelyä.

Käytännössä jumppatunnille osallistutaan omassa kodissa netin kautta. Kone ja verkkoyhteys pitäisi siis löytyä omasta takaa. Lähetykset ovat suoria, joten jumppa pidetään kyseisenä ajankohtana ja jumppakanava aukeaa hetkeä aikaisemmin.

Tarjolla on muun muassa kahvakuulatunteja, jumppaa, kotikiertoharjoittelua ja venyttelyä. 

Etäjumppien osallistumislinkit Oulu-Opiston sivuilla

Digiopetusta Facebookissa ja tukea puhelimitse

Oulu-opisto järjestää myös maksuttomia digiaiheisia etäkursseja live-striiminä Oulu-opiston Facebook-sivuilla. Näihin maksuttomiin striimeihin voi osallistua kuka tahansa, jolla on Facebook-tili ja pääsy internettiin. Opetustuokiot on suunnattu henkilöille, joilla on jonkin asteinen tietotekninen osaaminen. Opetustuokioilla halutaan vahvistaa tietoteknistä osaamista, muun muassa miten voidaan olla pitää yhteyttä verkon kautta.

Oulu-opiston DIGITTÄÄ-hanke antaa digitukea puhelimitse maanantaisi ja keskiviikkoisin klo 10-12. (puhelin: 040 596 9384) sekä tiistaisin ja torstaisin klo 12-14 (puhelin 040 610 8043)

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kotona voi hyvin jumpata. Oulu-opisto tarjoaa kaikille avoimia jumppia. Kuva Aune Hinkula.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta