Siirry suoraan sisältöön

Oulu-opisto palaa normaaliin opetukseen syksyllä

19.6.2020

Ensi syksynä pääsee jälleen Oulu-opiston tunneille. Suomen neljänneksi suurimman kansalaisopiston opintotarjottimelta löytyy tekemistä eri-ikäisille laidasta laitaan. Tarjolla on muun muassa jumppaa, kahvakuulaa, teatteria, ompelu- ja kirjontakursseja, kieltenopetusta, valokuvauskursseja ja vauvojen värikylpyjä. Kurssiohjelma on luettavissa opiston nettisivuilla. Painettu opinto-opas jaetaan kirjastoihin, Oulu10 toimipaikkoihin ja opiston toimistoihin viikosta 32 lähtien.

Ilmoittautumiset opintoihin alkaa ainealueittain 10. elokuuta lähtien. Ensimmäisenä opinnot alkavat taiteen perusopetuksen ja liikuntakoulun oppilailla viikolla 36. Kansalaisopisto-opetus käynnistyy viikolla 37.

Oulu-opisto palauttaa kevään kurssimaksuja

Oulu-opiston kurssimaksut palautetaan niille kevään 2020 kurssien opiskelijoille, joiden kurssit on peruttu eli kurssia ei ole aloitettu koronapandemian takia.

Koronan takia keskeytyneiden kurssien kurssimaksusta hyvitetään pitämättä jääneiden tuntien osuus, mikäli summa ylittää 20 euroa. Niiden kurssien opiskelijoille, jotka voivat hakea palautusta, on oltu yhteydessä sähköpostilla, jossa on maksunpalautuksen hakuohjeet. Osa kursseista pidettiin etäopetuksena, joista ei makseta hyvitystä.

Oulu-opiston tarjonta 

Kurssiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä

Opinto-oppaan näköisversiota voi selata täältä

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kädentaidot, neulaa ja lankaa
Oulu-opiston tarjonnasta löytyy paljon erilaisia kädentaitoihin liittyvi kursseja. Kuva: Sanni Luttinen

Lue myös

Lue lisää aiheesta