Siirry suoraan sisältöön

Oulun kaupunki mukana viikonvaihteen Rakentaja 2023 -messuilla Ouluhallissa

13.4.2023

Oulun kaupunki osallistuu tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin Ouluhallissa järjestettäville Rakentaja 2023 -messuille. Esillä on muun muassa kaupunkisuunnittelua, rakennusvalvontaa ja tonttitarjontaa sekä vesihuoltopalveluja.

Rakentaja 2023 Oulu -messujen eri osastoilla esitellään rakentamiseen, remontoimiseen ja asumiseen liittyviä ratkaisuja.

Jo 47. kertaa järjestettävässä Rakentaja-messutapahtumassa on mukana yli 150 näytteilleasettajaa, jotka palvelevat messukävijöitä heidän rakennusprojekteissaan, remontointitarpeissaan sekä unelmakotinsa suunnittelussa. Rakentamisesta ja kodin ylläpidosta kiinnostuneet kuluttajat sekä alan ammattilaiset pääsevät messuilla tutustumaan uutuuksiin, keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa, hankkimaan tietoa ja tekemään hankintoja.

Kaupungin tärppeinä messujen ohjelmalavalta mainittakoon lauantain avaus kello 11, jolloin tuore kaupunginjohtaja Seppo Määttä avaa lauantain messupäivän puheenvuorollaan monipuolisen asumisen elinvoimaisesta Oulusta.

Haastatteluna toteutettavassa puheenvuorossa keskustellaan muun muassa omakotiasumisesta, nykyisten asuinalueiden täydentämisestä ja uusista vetovoimaisista asuinalueista, väestöennusteiden vaikutuksista kaavoitukseen ja palveluihin, keskustan ja muiden keskuksien kehittämisestä, asumisesta ja kaavoituksesta suhteessa liikkumiseen, toimitilarakentamisesta keskustaan sekä suurhankkeiden tilanteesta.

Asuntomessujen 2025 tuoreimmista kuulumisista ohjelmalavalla kertoo projektipäällikkö Anu Montin perjantaina kello 14 ja lauantaina kello 13.30. Hän kertoo, miten Vaakunanrannan alue rakentuu Ouluun ja mitä tavoitteita asuntomessuilla on.

Messuille voi mennä tutustumaan tarjontaan ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä. Kaupungin edustajat keräävät myös ideoita torinrannan kehittämiseksi. Kaupungin asiantuntijat löytyvät osastolta numero 43, jossa on jaossa myös erä luontokohdekarttoja.

Rakentaja 2023 -messut Ouluhallissa 14.–16.4. pe klo 12-18, la klo 10-17, su klo 10-16.

Lisätietoa messutapahtuman verkkosivuilta tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Rakentaja 2023 -messut vietetään Ouluhallissa 14.–16. huhtikuuta. Kuva viime vuodelta / Maiju Pohjanheimo.

Lue myös

Lue lisää aiheesta