Siirry suoraan sisältöön

Oulu loves me -päätapahtuma kruunaa rasisminvastaisen viikon tapahtumat

19.3.2021

Tällä viikolla on vietetty rasisminvastaista teemaviikkoa, joka huipentuu ensi sunnuntaina vietettävään YK:n kansainväliseen rasisminvastaiseen päivään. Oulussakin viikkoa vietetään jo kymmenettä kertaa ja tänään on yhdessä asiaa juhlistettu Oulu loves me -virtuaalilähetyksellä. Katso tallenne.

Koko viikon aikana on järjestetty monipuolista ohjelmaa kaikille kiinnostuneille, haastekampanja yhteisöille ja yrityksille sekä kutsuttu mukaan päiväkodit, koulut ja oppilaitokset.

Viikon päätapahtuma on Oulun kaupungin Monikulttuurikeskus Villa Victorin ja Pohjois-Suomen Etnon eli Etnisten suhteiden neuvottelukunnan yhteistyökumppaneineen järjestämä Oulu loves me -tapahtuma perjantaina 19. maaliskuuta kello 13-14. Se on nyt nähtävillä myös Mun Oulun kanavalla.

Tilaisuus on ennakkoon nauhoitettu virtuaalitapahtuma, jonka ohjelmassa on muun muassa nuorten tekemiä runoja heidän itsensä esittäminä, musiikkia, Oulun kaupungin viestintäjohtaja Mikko Salmen tsemppipuheenvuoro sekä Bollywood-tanssiesitys.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta