Siirry suoraan sisältöön

Oulu at Your Service -tapahtumasta tietoa Oulun palveluista - teemana talven ihmemaa

28.11.2021

Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victorin, Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun yhdessä vuosittain toteuttama Oulu at Your Service -tapahtuma järjestetään tiistaina 30. marraskuuta kello 12-17 Oulun yliopiston Saalastinsalissa.

Tilaisuuden teemana on talven ihmemaa. Tapahtumassa annetaan tietoa kaupungin palveluista sekä käytännön vinkkejä elämästä Oulussa. Tapahtuma toteutetaan koronaturvallisesti, ja ovella tarkistetaan kaikilta osallistujilta koronapassi.

Tapahtuma on suunnattu kaikille Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille, mutta erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, tutkijoille, henkilökunnalle ja heidän perheilleen. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan.

Oulu at Your Service -tapahtumassa saa tietoa niin englanniksi kuin suomeksi. Tietoa saa muun muassa seuraavista asioista: Mitä tehdä vapaa-ajalla, missä voi opiskella suomen kieltä, mistä voi ostaa lippuja, mihin mennä, jos kaipaa tietoa työllistymisestä tai etsii työtä ja mitä yrittäjyys tarkoittaa.

Palvelutarjontaa esitellään niin lavalla kuin ständeillä, jotka ovat avoinna kello 12-17. Lavalla on englanninkielistä ohjelmaa kello 13-16.

Tervehdyksen tapahtumaan tuovat Oulun ammattikorkeakoulun rehtori Heidi Fagerholm, Oulun yliopiston kansainvälisten asioiden päällikkö Katja Nieminen ja kaupunginvaltuutettu Henna Määttä. Kulttuurijohtaja Samu Forsblom kertoo Oulu2026-hankkeesta, ja on myös kiinnostunut kuulemaan, mitä uudet oululaiset ajattelevat Oulusta. Lavaohjelma tallennetaan ja tallenne lisätään tapahtuman nettisivuille.

Oulun matkailuneuvonta tarjoaa tapahtumaan osallistuville ilmaisia, englanninkielisiä kävelykierroksia Oulun keskustassa. Ilmoittautumislinkki 1,5 tuntia kestäviin kävelykierroksiin löytyy tapahtuman nettisivuilta. Ilmoittautua voi myös matkailuneuvonnan ständillä tapahtumassa. Kävelykierrosten aikana on mahdollisuus nauttia Oulun talvisesta ihmemaasta.

Oulu at Your Service -tapahtumasta lisätietoja tästä linkikstä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulu at Your Service -tapahtuma järjestetään tiistaina 30. marraskuuta kello 12-17. Osallistujilta edellytetään koronapassi. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta