Siirry suoraan sisältöön

Oulu All Star Big Band avaa kesäkautensa Hupisaarilla Elastisen kanssa

27.4.2023

Oulu All Star Big Band avataan kesäkautensa Hupisaarten teatterilla keskiviikkona 14. kesäkuuta, jolloin orkesteri saa vieraakseen Elastisen. Konsertissa kuullaan big band -sovituksia Elastisen hiteistä, ja sen johtaa Oulu All Star Big Bandin taiteellisena johtajanakin toimiva trumpetisti Jukka Eskola. Illan avaa Oulu Youth Jazz Orchestra Jaakko Jauhiaisen johdolla.

Fintelligens-duossa uransa aloittanut Elastinen on paitsi artisti, myös tuottaja, yrittäjä ja yksi Rähinä Records-levy-yhtiön perustajajäsenistä. Kuusi sooloalbumia julkaissut Elastinen nousi koko kansan suosioon viimeistään tuplaplatinaa striimanneilla hiteillään Supervoimii (2018), ja Epäröimättä hetkeekään (2020).

Hupisaarten teatterin konsertissa yhdistyvät kotimainen hip hop -musiikki, yksi sen kirkkaimmista solisteista, sekä ison orkesterin soundi.

”Elastisen rytmikäs ja funkahtava musiikki melkeinpä huutaa big bandia kaverikseen. Hänen levytyksillään on käytetty paljon puhaltimia, ja Oulu All Star Big Bandille taidolla tehdyt sovitukset korostavat tätä soinnillisesti rikasta puolta Elastisen musiikissa”, kertoo konsertin kapellimestari Jukka Eskola.

Eskola on tehnyt yhteistyötä Elastisen kanssa jo useita vuosia sovittaen puhaltimia hänen levyilleen ja soittaen hänen live-yhtyeessään. Eskolan lisäksi konsertin sovituksista vastaavat Mikko Hassinen, Tero Lindberg sekä Ville Vannemaa.

Konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja myyntipisteissä sekä kulttuuritalo Valveen lippumyymälässä.

OASBB & Elastinen, ke 14.6.2023 klo 19.00, Hupisaarten teatteri, Oulu.

Lisätietoja konsertista big bändin sivuilta tästä linkistä.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulu All Star Big Band puhaltaa Elastisen musiikkiin oman big band -mausteensa. Kuva: Oasbb/Fullsteam

Lue myös

Lue lisää aiheesta