Siirry suoraan sisältöön

Osallistu värikkääseen kuvakisaan – julkaise kuva kauneimmasta pääsiäismunasta

10.4.2020

Pääsiäinen tulee tänä vuonna kovin erilaisena kuin normaalisti. Monien perheiden lomareissut ovat peruuntuneet ja pyhiä vietetään nyt omalla porukalla tai täysin itsekseen koronaeristyksen vuoksi. Kyläilyt ja virpomiset ovat jääneet ohjelmasta ja saaneet uusia muotoja verkossa. Eristys alkaa meistä useimmilla jo varmaan tuntua pienenä pipon kiristyksenä.

Mutta juuri siksi - jaetaan me oululaiset ja oululaismieliset nyt hyvää mieltä ja väriä toistemme päivään, vaikka emme voisikaan vierailla toistemme kodeissa. Mun Oulu avaa pääsiäisen ajaksi uuden kuvakisan, jonka aiheena ovat pääsiäismunat.

Ota Mun Oululle lukijakuva kauneimmasta itse koristelemastasi tai vaikkapa lasten loihtimasta pääsiäismunasta, ja julkaise se Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

Jos käytät Facebookia, kirjoita julkaisuun maininta @Mun Oulu tai @munoulukaupunkimedia, ja tsekkaa vielä, että julkaisun yksityisyysasetukseksi on valittu julkinen. Voit myös julkaista Instagramiin tai Twitteriin hashtagilla #munoulu.

Julkaisut kootaan Mun Oulun yhteiseen kuvagalleriaan osoitteessa https://www.munoulu.fi/lukijoiden-kuvat-ja-videot

Kuvagalleriassa voit myös joutessasi käydä ihailemassa muiden tuotoksia tai etsimässä inspiraatiota omaan taiteiluhetkeen.

Lisäluovuusvinkkinä voit käydä myös katsomassa aina taitavien Marttojen ohjeet persoonallisten pääsiäismunien koristeluun.

Paras kuva palkitaan jälleen Mun Oulun hupparilla, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti pääsiäisen jälkeen. Eli muuta kuin siveltimet sutimaan ja mielikuvitus lentämään! Mun Oulu toivottaa mukavia hetkiä pääsiäisen askartelujen ja puuhien kanssa.

 

Mun Oulu -huppari

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta