Siirry suoraan sisältöön

Osa Tuiran hyvinvointikeskuksen palveluista siirtyy läheiseen kiinteistöön

28.4.2020

Tuiralaisten akuuttivastaanotto, laboratorio ja suun terveydenhuolto siirtyvät 4. toukokuuta alkaen osoitteeseen Kangastie 12.

Tuiran hyvinvointikeskuksen akuuttivastaanotto, laboratorio ja suun terveydenhuolto palvelevat asiakkaita 4. toukokuuta alkaen osoitteessa Kangastie 12. Tiloissa on myös kotihoito, jossa ei ole asiakasvastaanottoa.

Osoitteessa Kangastie 16 toimivat edelleen Tuiran hyvinvointikeskuksen sairaanhoitajan ja lääkärin kiireetön vastaanotto, lapsiperheiden palvelut (neuvola, kasvatus- ja perheneuvonta ja perhetyö), korvaushoito ja avopäihdepalvelut. Päihdehoitoon hakeudutaan jatkossakin Yrttipellontien päihdepäivystyksen kautta.

Tuiran hyvinvointikeskuksen hengitystieinfektio-oireista kärsivät potilaat hoidetaan toistaiseksi koronavastaanotoilla Kontinkankaalla ja Haukiputaalla. Suun terveydenhuollon hengitystieinfektio-oireiset, kiireellistä päivystyshoitoa vaativat potilaat hoidetaan toistaiseksi Dentopoliksessa osoitteessa Aapistie 3.

Tuiran akuuttivastaanotolle voivat hakeutua myös Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen kiireellistä hoitoa vaativat potilaat, joilla ei ole hengitystieinfektio-oireita.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tuiran hyvinvointikeskukseen, Kangastie 16, jää vielä muun muassa lääkärien ja sairaanhoitajien kiireettömät vastaanotot.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta