Siirry suoraan sisältöön

On pop liikkua -tapahtuma tutustuttaa oululaisia harrastajia uusiin lajeihin

18.8.2021

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhdessä oululaisten urheiluseurojen kanssa On pop liikkua -liikuntatapahtuman Ouluhallilla lauantaina 21. elokuuta.

Maksuttomassa tapahtumassa lapsilla, nuorilla, aikuisilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua paikallisten urheiluseurojen toimintaan sekä Oulun kaupungin liikuntatarjontaan. Samalla yleisö pääsee tutustumaan uudistuneen Ouluhallin tiloihin.
 
Mukana on monipuolinen lajikattaus palloilulajeja, voimistelua, kamppailulajeja ja tanssilajeja. Tapahtuma toteutetaan kokonaisuudessaan Ouluhallin uudella puolella. Yleisö pääsee tutustumaan urheiluseurojen tarjontaan toiminnallisilla pisteillä niin liikuntasalissa, juoksusuoralla kuin tanssi-, kamppailu- ja telivoimistelusalissakin.

”Meillä on ollut ilo saada mukaan myös erityisliikuntaa, kuten pyörätuolikorista ja pyörätuolimiekkailua. Tapahtumassa esitellään myös muita vähän harvinaisempia urheilulajeja, kuten rivitanssia ja nykyaikaista 5-ottelua”, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Mikko Männistö PoPLilta.

”Toivottavasti monet löytävät tapahtumasta uuden harrastuksen syksyksi”, Männistö jatkaa. 

Tapahtuma toteutetaan koronatilanteen ehdoilla ja voimassa olevia suosituksia noudattaen. Tapahtumaan saa osallistua vain täysin terveenä. Järjestäjät suosittelevat maskin käyttöä. 

On pop liikkua -liikuntatapahtuman Ouluhallilla lauantaina 21. elokuuta klo 10-14.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Järjestelystä vastaava Mikko Männistö toivoo, että tapahtuma antaisi kävijöille vinkkejä uusiin liikuntamuotoihin. Kuva: Heidi Similä

Lue myös

Lue lisää aiheesta