Siirry suoraan sisältöön

On pop liikkua -liikuntapäivä jälleen Ouluhallissa lauantaina 12. elokuuta

11.8.2023

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhdessä urheiluseurojen kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman On pop liikkua -liikuntapäivän lauantaina 12. elokuuta.

Tapahtumassa lapsilla, nuorilla ja perheillä on mahdollisuus tutustua paikallisten urheiluseurojen toimintaan sekä Oulun kaupungin liikuntatarjontaan.

Tapahtuma toteutetaan Ouluhallin vanhalla puolella sekä uuden puolen telinevoimistelualueella kello 10–14. Tapahtumassa oululaiset seurat esittelevät lajejaan ja tulevan syksyn toimintaansa uusille harrastajille. Liikunta- ja harrastelajeihin voi tutustua helposti erilaisilla toiminnallisilla pisteillä. Luvassa on myös lajinäytöksiä.

Kolmatta kertaa Ouluhallissa järjestettävässä On pop liikkua -liikuntapäivässä on mukana lähemmäs kolmekymmentä seuraa ja toimijaa. Päivän aikana voi tutustua esimerkiksi cheerleadingiin, yleisurheiluun, jousiammuntaan sekä palloilu-, voimistelu- ja kamppailulajeihin.

Tapahtumassa paikalla on myös Harrastamisen aarrearkku, joka tarjoaa Oulun peruskoululaisille maksutonta harrastustoimintaa koulupäivän yhteydessä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kolmatta kertaa Ouluhallissa järjestettävässä On pop liikkua -liikuntapäivässä on mukana lähemmäs kolmekymmentä seuraa ja toimijaa. Kuvituskuva: PopLi

Lue myös

Lue lisää aiheesta