Siirry suoraan sisältöön

Oma ääni kuuluviin kaupungin avoimissa keskustelutilaisuuksissa

29.11.2022

Tiedotus- ja keskustelutilaisuudet ovat hyödyllinen tapa kuulla ajankohtaisista asioista ja saada oma äänensä kuuluviin. Oulun kaupungin eri toimialat, kuten yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut ja sivistys- ja kulttuuripalvelut, järjestävätkin aktiivisesti keskustelutilaisuuksia kuntalaisille.

Kaupungin tilaisuudet ovat pääsääntöisesti kaikille avoimia, ja niistä tiedotetaan mahdollisimman laajasti kaupungin eri kanavissa, kuten verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Toisinaan tapahtumia myös kohdennetaan esimerkiksi tietyn asuinalueen asukkaille. Järjestäjät päättävät tapauskohtaisesti, pidetäänkö tilaisuudet paikan päällä, etäyhteyden kautta vai hybridimallina.

”Katsotaan aina, kuinka laajaa yleisöä tapahtuma voisi kiinnostaa. Haluamme myös pyrkiä siihen, että tilaisuudet olisivat mahdollisimman helposti saavutettavissa”, kertoo Oulun kaupungin vuorovaikutussuunnittelija Mervi Uusimäki yhdyskunta- ja ympäristöpalveluista.

Keskustelutilaisuuksien lisäksi kaupunki järjestää myös työpajaluonteisia tilaisuuksia, joten osallistumisen tapoja on monia. Tietoa kaupungin tulevista tiedotus- ja keskustelutilaisuuksista löytyy kaupungin nettisivuilta: ouka.fi/ajankohtaista.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun kaupungin toimialat järjestävät aktiivisesti erilaisia keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia. Tilaisuuksia järjestetään niin paikan päällä, etänä kuin hybridimallinakin. Kuva on vuodelta 2019. Kuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta