Siirry suoraan sisältöön

Nyt on pikkujuhlijoiden vuoro – tule mukaan katsomaan lasten omaa varhaiskasvatuksen 120-juhlavideota

8.11.2021

Oulun varhaiskasvatus on juhlinut koko kuluneen vuoden 120-vuotista taivaltaan. Nyt on lasten päätösjuhlan aika. Videolla kuullaan Soivaa Siiliä, Pentti Punkin syntymäpäiviä, Liikkuvaa Laulureppua ja vauhdikkaasta menosta pitää huolta myös Toripolliisi.

Oulun varhaiskasvatuksen 120-vuotisjuhlia on vietetty ympäri Oulua, Tannilasta Salonpäähän ja Martinniemestä Yli-Vuottoon.

Oheinen video toimii lastenpäätösjuhlien avauksena. Videon katsomisen jälkeen juhlia voidaan jatkaa omalla porukalla kodeissa, päiväkodeissa ja perhepäivähoitoyksiköissä.

”Tervetuloa käynnistämään lastenjuhlat tämän alkuvideon avulla. Olette ihania ja olette ansainneet juhlat. Nauttikaa aloitusvideon tervehdyksistä ja musiikkivideoista. Kaikki mukaan juhlimaan, laulamaan ja leikkimään. Ihanaa juhlaa teille kaikki lapset ja lapsen mieliset”, toivottaa lämpöisin terveisin varhaiskasvatusjohtaja Miia Kemppi.

Videolla nähdään Soiva Siilin tekemä juhlavuoden laululeikittävä tunnuslaulu Mukaan leikkiin tuu, opetusministeri Li Anderssonin tervehdys, Pentti Punkin syntymäpäivät, Liikkuva Laulureppu ja itse Toripolliisi.

Lisää varhaiskasvatuksen juhlavuoden juttuja pääsee lukemaan tästä linkistä.

Lue myös

Lue lisää aiheesta