Siirry suoraan sisältöön

Nyt kohtaavat työnantaja ja työnhakija – osallistu kaksipäiväiseen Megamatchmaking-verkkotapahtumaan

22.2.2021

Pohjois-Pohjanmaan suurin rekrytointitapahtuma MegaMatchmaking järjestetään tänä vuonna turvallisesti verkossa 23.–24. helmikuuta. Striiminä ja Tavata-verkkoalustalla pidettävän tapahtuman teemana on rohkeus työnhaussa. Tule mukaan inspiroitumaan huippupuhujista, kohtaamaan työnantajia, verkostoitumaan ja työllistymään.

Tiistaina 23. helmikuuta tapahtumaa voi siis seurata striimattuna MegaMatchmaking-tapahtuman verkkosivuilla. Tapahtuma alkaa motivaatioboostilla, kun ääneen pääsevät mahtavat puhujat ajankohtaisine aiheineen.

Andrei Koivumäki aloittaa aiheella ”Be bold”, ole rohkea. Vappu Kassinen sekä Kaisa Seppälä Notarecilta avaavat tarinoillaan onnistumisia piilotyönhaussa. Epäonnistumisen pelosta ja tuntemattomaan hyppäämisestä kertoo Tomi Kaukinen ja uran nousukiidosta puheenvuorollaan inspiroi Jouni Röksä Insinööriliitosta.

Keskiviikon 24. helmikuuta rekrytointitapahtumaan on jo ilmoittautunut yli 30 työnantajaa. Työnhakijalla on mahdollisuus päästä haastatteluun Tavata-alustalle kirjautuneiden työnantajien kanssa. Haastatteluajat kannattaa sopiva hyvissä ajoin, sillä parhaat viedään päältä. Päivän päätteeksi huikein mahdollinen palkkio on uusi työpaikka.

Työnantajalle homma on helppoa

Työnantajien ei tarvitse tehdä muuta, kuin kirjautua palveluun, luoda profiili ja kertoa yrityksen avoimet työpaikat. Tapahtumapäivänä voi rekryhaastattelun tehdä sieltä käsin, missä ikinä sillä hetkellä työnantaja onkaan. Työntekijät voivat varata myös myöhempiä haastatteluaikoja, mutta parhaat osaajat usein napataan heti.

Lisätietoja ja linkki tapahtumaan tästä

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta