Siirry suoraan sisältöön

Nuori, hae kesätyöpaikkaa ajoissa!

13.1.2021

Oulun kaupunki julkaisee tietoa kesätyöpaikoista jo helmikuussa. Katso tarjonta ja hae harjoittelupaikkaa tai kesäsetelityötä.

Oululaiset yli 18-vuotiaat opiskelijat voivat hakea kesätyöharjoittelupaikkaa Oulun kaupungilta 8. helmikuuta ja 15. maaliskuuta välisenä aikana. Työt voivat olla esimerkiksi puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitoa, kirjastossa tai erityisryhmien asumis- ja päiväpalveluissa työskentelyä. Avoimet tehtävät julkaistaan osoitteessa businessoulu.com/kesatyo.

Harjoittelupaikka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät valmistu ammattiin tulevan kevään aikana. Opiskelijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta 30.4.2021 mennessä ja hänen kotikuntanaan tulee olla Oulu.

Kesätyöharjoittelu kestää kuukauden. Työaika on 30 tuntia viikossa ja bruttopalkka 1 100 euroa.

Kesätyöseteli 15–17-vuotiaille

Kesätyöseteli on tukea työnantajalle nuoren palkkaamiseen. Setelin saavat 1.5.2003–30.4.2006 syntyneet nuoret, joiden kotikuntana on Oulu. Kesätyösetelit jaetaan koulujen opinto-ohjaajien kautta ennen viikkoa 10.

Setelin avulla voi hakea kesätöitä Oulusta, Hailuodosta, Iistä, Kempeleestä, Limingasta, Lumijoelta, Muhokselta ja Tyrnävältä touko–syyskuulle 2021. Työnantajana voivat toimia yritykset tai kolmannen sektorin toimijat. Kesäsetelityöpaikkoja voi etsiä BusinessOulun työllisyyspalveluiden tai TE-toimiston sivuilta.

Kesätyösetelin arvo on 320 euroa. Kesäsetelityö kestää kaksi viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa tai yhteensä 60 tuntia kesäkauden aikana.

Hakuaika kaupungin kesätyöpaikkoihin on 8.2.–14.3.2021. Lisätiedot ja ohjeita: businessoulu.com/kesatyo

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Katseet kesään! Pian on aika hakea kesätöitä, lue oheisesta jutusta lisää. Kuva: Päivi Vuoti-Karvonen

Lue myös

Lue lisää aiheesta