Siirry suoraan sisältöön

Northern Glow -bisnestapahtuma syventyy design-ajatteluun – tähtipuhujana Pepsin designjohtaja

21.10.2022

16. marraskuuta Oulun Tullisalissa järjestettävä Northern Glow -verkostoitumistapahtuma pureutuu tällä kertaa muutoksen johtamiseen ja asiakasymmärrykseen erityisesti design-menetelmien ja -ajattelun avulla.

Miten ennakoidaan maailman muutos ja ymmärretään syvemmin asiakkaan tarpeet ja käyttäytyminen? Miten rakennetaan yrityskulttuuri, joka tuottaa jatkuvasti hyvää asiakaskokemusta ja kilpailee työmarkkinoilla menestyksekkäästi hyvänä työnantajana?

Tällaisia teemoja on asialistalla pohjoisen parhaana bisnestapahtumana palkitussa, jo yhdeksättä kertaa järjestettävässä Northern Glow’ssa Tullisalissa 16. marraskuuta.

Tapahtumassa kuullaan muun muassa elintarvikejätti PepsiCon designista vastaavaa johtajaa Mauro Porcinia, joka aiheena on bisneksen ja designin välinen sillanrakennus. Porcini on työskennellyt virvoitusjuomistaan tunnetun yhtiön palveluksessa vuodesta 2012. Hänet tunnetaan nykyisin myös New York by Design - ja America by Design -tv-ohjelmista.

Northern Glow'n toinen kansainvälinen puhuja on palvelumuotoiluasiantuntija Adam Lawrence WorkPlayExperience-yhtiöstä.

Paikallista näkökulmaa tuo muun muassa asiakkuuspäällikkö Petri Sirviö BusinessOulun Luova talous ja DesignOulu-ohjelmasta.

Tapahtumassa käsitellään designia niin asiakaslähtöisyyden, työntekijäkokemuksen kuin johtamisenkin näkökulmasta, kestävän kehityksen teemoja unohtamatta.

BusinessOulu järjestää tapahtuman yhteistyössä DesignOulu-ohjelman kanssa.

Lisätietoja: https://oulu.com/northern-glow/

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Northern Glow -tapahtuma järjestetään nyt yhdeksännen kerran. Kuva: BusinessOulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta