Siirry suoraan sisältöön

Nallikarin Talvikylä avataan jälleen yleisölle – tulossa myös pakkasgrillauksen MM-kisat

3.2.2021

Poroajelua, moottoorikelkkailua, mäenlaskua tai poniratsastusta – Nallikarin Talvikylä avataan yleisölle jälleen lauantaina 6. helmikuuta. Maaliskuussa on luvassa mielenkiintoinen kutsukilpailu pakkasgrillauksesta kiinnostuneille.

Oulun Nallikarissa sijaitseva talvinen huvipuisto avataan yleisölle ensi lauantaina 6. helmikuuta kello 11.

Talvikylästä löytyvät tutut aktiviteetit, kuten pororekiajelu, moottorikelkkarekiajelu, tuubimäki, ponit ja mönkijät. Lisänä on myös pikkulasten SnowPark, Lumikaruselli, Hoijakka-kelkka sekä lumilabyrintti sekä kahvila.

”Talvikylä avataan tutulle paikalle Nallikariin. Ulkotiloissa ja isolla alueella on tilaa temmeltää ja luonnollisesti alueella liikkuvia pyydetään huomioimaan turvavälit Talvikylässä vieraillessaan, kertoo kyläpäällikkö Kalle Komulainen.

Virkistystoimintaa ulkotiloissa

Myös yhteisöt, oppilaitokset sekä yritykset keskittävät virkistystoiminnan Nallikari Talvikylään, joka toimii loistavasti tukikohtana talviselle tekemiselle.

”Alue mahdollistaa monipuolisen toiminnan huolimatta vallitsevasta tilanteesta. Talvikylä toimii myös yritysten ja yhteisöjen treffipaikkana ja järjestämme esimerkiksi yritysten virkistystoimintaa turvallisesti ulkona annetut säädökset huomioiden.”

”Talvikylässä on myös tekemistä kaiken ikäisille ja tänä talvena tulee kokonaan uusi juttu Talvikylään, jossa Suomen mestarikokit kisaavat pakkasgrillauksen mestaruudesta”, paljastaa Komulainen.

Pakkasgrillauksen MM-kisat maaliskuussa

Pakkasgrillauskisoilla on pitkä perinne ja idean isä, oululainen koko kansan rakastama Makupala-kokki sekä kilpailujohtaja Janne Pekkala tuo kisan nyt ensimmäistä kertaa Oulun Talvikylään.

Kisa järjestetään 20. maaliskuuta ja se on kutsukilpailu, johon osallistuu 10 grillimestaria. Kisailijat saavat raaka-aineet, joista kukin grillimestari valmistaa oman bravuurinsa perinteisellä hiiligrillillä.

Haastetta kisaan tuo grillin pitäminen tasalämpöisenä sekä vaihtelevat sääolosuhteet. Arvovaltaisa tuomaristo valitsee parhaan suorituksen ja voittaja palkitaan.

Talvikylä on avoinna viikonloppuisin la-su klo 11-16 ja hiihtolomaviikon 10 joka päivä klo 11-16.

Lisätietoja: www.talvikyla.fi

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nallikarin Talvikylä tarjoilee talvista riehaa tutuista poroista, mönkijöistä ja poneista, aina talviseen grillauskisaan saakka. Kuva: Talvikylä.fi

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta