Siirry suoraan sisältöön

Nallikarin Talvikylä poroineen avaa jälleen ovensa – uutuutena kahvila, karuselli sekä pyörivät kupit

9.2.2023

Oulun Nallikarissa sijaitseva talvinen huvipuisto avataan jälleen lauantaina 11. helmikuuta. Talvikylästä löytyvät tutut porot, ponit, tuubimäet ja labyrintit, mutta uutuutena avataan Hupsut Kupit ja sisätilojen kahvila sekä Taikakaruselli.

Talvikylä starttaa jo 15. kauteensa ja on lunastanut paikkansa Oulun talvessa. Talvikylän kyläpäällikkö Kalle Komulainen on iloinen uusista palveluista Talvikylän alueella.

”Syksy ja talvi on ollut vilkasta rakentamisen aikaa meillä täällä uuden Vauhtipuiston ja Talvikylän alueella. Erityisen innoissamme olemme uudesta kahvila Karusellistamme, joka valmistui juuri Talvikylän avauksen alla. Lämpimän kahvilan lisäksi sisätiloihin on asennettu Vauhtipuistosta tuttu Taikakaruselli”, kertoo Kalle Komulainen.

Oululaisille ja tullista tulleille

Alueelta löytyvät tutut aktiviteetit, kuten pororekiajelu, rekiajelu telaketjumönkijällä, tuubimäet, ponit, pikkumönkijät, pikkulasten SnowPark, lumilabyrintti sekä Hoijakka-kelkka. Täysin uusina ovat myös Vauhtipuiston kesästä tutut Hupsut Kupit.

Talvikylä haluaa palvella myös ryhmiä eli paikka on avoinna yhteisöille, oppilaitoksille sekä yrityksille.

”Talvikylä taipuu moneen; yritysten virkistyspäiviin, yhteisöjen kokoontumisiin ja miksei myös vaikka kansainvälisten vieraiden elämysalueeksi. Tietysti paikka palvelee erityisesti oululaisia kävijöitä, mutta yhä enenevissä määrin myös yritysryhmiä sekä heidän kansainvälisiä vieraitaan”, kertoo Komulainen.

”Meiltä saa matkaan unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä, joita ei välttämättä muualla ole tarjolla”, hän lupailee.

Talvikylä on avoinna klo 11-16 lauantaisin ja sunnuntaisin 11.2.-2.4.2023 välisenä aikana sekä viikolla 10 joka päivä.

Lisätietoja www.talvikyla.fi

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nallikarin Talvikylä avataan yleisölle jälleen lauantaina 11. helmikuuta kello 11. Kuva: Talvikylä

Lue myös