Siirry suoraan sisältöön

Nallikarin kaupunkimökillä ei tarvitse välttämättä tavata ketään

8.4.2020

Koronapandemian aikana ei suositella Lapin matkailua tai edes omien lomamökkien käyttöä pohjoisessa. Harva oululainen hoksaa, mutta irtiotto arjesta voisi tapahtua mökkilomalla Nallikarissa.

”Me olemme ihan normaalisti auki näin talvellakin, vaikka kesäimago meillä taitaa olla vahvempi. Nyt koronapandemian aikaan siivousta on ennestään tehostettu ja kiinnitämme tarkasti huomiota hygieniaan”, kertoo toimitusjohtaja Sirpa Walter Nallikari Seaside Oy:stä.

Moni hotelli on Oulussa joutunut sulkemaan ovensa.

”Me olemme edelleen sinnitelleet auki. Meillä on esimerkiksi työpaikkayöpyjiä kauempaa, jotka haluavat olla Oulussa yötä”, hän kertoo.

Turvaväli helppoa säilyttää

Nallikarin mökeillä saa olla ihan rauhassa.

”Jos esimerkiksi hoitohenkilöstön on karanteenin takia vaikea löytää muuta paikkaa, jossa olla pari viikkoa, niin meillä se onnistuu, koska välttämättä asukkaan ei tarvitse olla tekemisissä kenenkään kanssa,” huomauttaa Walter.

”Mökit ja villat toimivat omalla sisäänkäynnillä ja ajoneuvon voi pysäköidä ihan majoituksen viereen. Jopa vastaanotossa ei tarvitse käydä, koska villojen ovien kulkukoodit voi lähettää tekstiviestillä ja avaimet laittaa tallelokeroon noudettavaksi”, hän lisää.

Luontoa Nallikarissa riittää kaikille, meren jäällä tai läheisissä metsissä.

”Turvavälit on helppoa säilyttää. Jäälle mahtuu kulkemaan tai vaikka pilkkimään. Jos ei jaksa enää kotona möllöttää, kaupunkimökit voivat olla hauska ratkaisu. Täällä on yllättävän rauhallista, vaikka suhteellisen lähellä keskustaa sijaitsemmekin. Moni on sanonut, että meillä saa kunnon yöunet, koska on niin hiljaista”, sanoo Walter.

Jos kotona mökkihöperyys iskee, voi yksi vaihtoehto olla Nallikari, p. 044 703 1353, reception@nallikari.fi tai www.nallikari.fi

Nallikarin poikkeusohjeet asiakkaille pandemian aikana:

1. Noudatamme paikallisten terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia

2. Olemme kiinnittäneet vielä normaaliakin enemmän huomiota käsihygieniaan

3. Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia

4. Olemme ohjeistaneet työntekijöitämme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä

5. Yleiset saunavuorot ovat toistaiseksi peruttu. Perhesaunavuorojen varaaminen ei toistaiseksi ole myöskään mahdollista.

6. Suosittelemme asiakkaitamme: 1.pese kädet huolellisesti 2. pidä käsidesiä saatavilla 3. vältä tarpeetonta käsikontaktia 4. vältä koskettamasta silmiä, suuta tai nenää 5. yski ja aivasta hihaasi 6. pidä ainakin metrin etäisyys yskivästä tai aivastavasta henkilöstä

THL:n ohjeet matkailijoille

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nallikarin mökeissä voi yöpyä tälläkin hetkellä tapaamatta ulkopuolisia ja olla eristyksissä ulkomaailmasta.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta