Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulussa juttuja myös englanniksi – vinkkaa My Oulusta kansainvälisille tuttavillesi!

21.1.2022

Syksyn mittaan Mun Oulussa on vilahdellut suomenkielisten juttujen seassa myös englanninkielisiä juttuja. My Oulu -tunnisteella merkittyjä juttuja julkaistaan parisen kertaa viikossa.

Mun Oulu haluaa tarjota mielenkiintoisia ja hyödyllisiä sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi, jotta verkkomedian äärellä voivat viihtyä myös vieraskieliset oululaiset.

Mun Oulun englanninkieliset jutut käsittelevät kansainvälistä Oulua, Oulun kaupungin tarjoamia palveluita, työtä ja yrittäjyyttä sekä vapaa-ajan mahdollisuuksia. Kansainvälisille oululaisille annetaan ääni kolumnisteina.

Oulu on kansainvälinen korkeakoulukaupunki, jonne muuttaa jatkuvasti ihmisiä eri puolilta maailmaa. Vieraskielisiä Oulussa asuu vajaat 10 000.

”Tällä viikolla julkaistava Oulun uusi brändi ilmentää kaupunkimme kansainvälisyyttä entistä vahvemmin, joten haluamme lisätä englanninkielistä viestintää kanavissamme. Tulevana Euroopan kulttuuripääkaupunkina meidän täytyy myös tarjota sisältöjä englanniksi”, perustelee Oulun kaupungin viestintäjohtaja ja Mun Oulun päätoimittaja Mikko Salmi.

Englanninkielisiä juttuja julkaistaan Mun Oulun juttuvirrassa noin kaksi kertaa viikossa. Juttujen otsikossa on tunniste ”My Oulu”.

My Oulu -osio löytyy myös tämän sivun valikosta, ja juttuja voi lukea osoitteessa munoulu.fi/myoulu.

Vinkkaa Mun Oulun englanninkielisistä jutuista kansainvälisille tuttavillesi!

Jos sinulla on ideoita englanninkielisten juttujen aiheiksi, voit lähettää niitä osoitteeseen munoulu@ouka.fi. Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuvat on poimittu julkaistuista My Oulu -jutuista. Kuvaajat: Juuso Haarala, J-P Manninen, Anna Nordman, Sanna Häyrynen, Annakaisa Vääräniemi, Anne Laurila, Sergei Kopytin

Lue myös

Lue lisää aiheesta