Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulun avajaisia vietettiin pirteästi

14.2.2020

Mun Oulu -verkkomedia herätti uteliaisuutta kauppakeskus Valkeassa ystävänpäivänä.

Mun Oulu -verkkomedia herätti kiitettävästi kiinnostusta keskellä perjantaita, ystävänpäivänä Valkean tapahtumatorilla.

Kauppakeskuskulkijat antoivat vilkkaasti vinkkejä, mihin kaupungin ja uuden median pitäisi kiinnittää huomiota.

Näin kommentoivat oululaiset, pitkään kaupungissa asuneet ja uudet tullista tulleet:

  • ”Tärkeää että kaupungin keskustassa on elämää, täällä on niin kiva käydä, kun keskustassa tapahtuu jotain. Torillekin pitäisi saada talveksi jotain elämää.”
  • ”Kaupungin patsaisiin esittelytekstit monella kielellä!”
  • ”Tapahtumat on tärkeitä ja niistä haluamme lukea.”
  • ”Kulttuuriasiat, kuvataide, tanssinopettajana ajattelen, että Oulua tanssikaupunkina pitäisi tuoda esiin. Täällä on kuitenkin valtavasti tanssikouluja.”
  • ”Kaupungissa on tärkeää yhteisöllisyys. Oulusta löytyy erilaisia, mielenkiintoisia kaupunginosia. Kaukovainio on kohentamassa ilmettään, Toppila on monikulttuurinen. Oulusta pitäisi tuoda esiin myös noita keskustaa kaukaisempia kaupunginosia, että kaikki kokisivat itsensä oululaisiksi.”
  • ”Asema-alueen kehittäminen kiinnostaisi kyllä.”
Mukavasti veti kaikenikäistä väkeä myös Mun Oulu -valokuvaseinä.  

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Mun Oulu avattiin
Mun Oulu -verkkomedia avattiin perjantaina ilmakitarahengessä, virtuaalinauhan leikkauksella. Toimenpiteen suorittivat päätoimittaja Mikko Salmi (vas.), BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula, kaupunginjohtaja Päivi Laajala, yhteyspäällikkö Karri Oikarinen sekä Mun Oulun toimituspäällikkö Annu Höttönen. Kuvaaja: Sanna Krook

Lue myös