Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulu kaupunkimedia täyttää ystävänpäivänä kaksi vuotta

14.2.2022

Oulun kaupungin ylläpitämä verkkomedia Mun Oulu juhlii 14. helmikuuta kaksivuotissyntymäpäiviään. Monipuolisesti ja lämpimällä sydämellä oululaisista ja oululaisuudesta kertova verkkomedia on vakiinnuttanut asemansa oululaisessa mediakentässä, kertoen tarinoita oululaisista ihmisistä ja ilmiöistä.

Juhlan kunniaksi haluamme nostaa uudelleen esille viime vuoden syntymäpäiväkampanjan yhteydessä tehtyjä videoita, joissa oululaiset eri puolilta kaupunkia ja eri elämänalueilta kertovat, mikä on juuri heidän Oulunsa.

Oulu on laaja ja monipuolinen kaupunki, jossa riittää elämää, nähtävää ja koettavaa poroista ja luontokohteista kauppahallin tarjontaan, Pikisaaren kulttuuririentoihin, monenlaiseen urheiluun sekä yliopiston vireään tiedeyhteisöön.

Kuluneen vuoden aikana Mun Oulun tarjontaan on lisätty myös My Oulu -osioon koottuja englanninkielisiä juttuja. Näin sisällöistä pääsevät nauttimaan myös alueellamme asuvat lähes 10 000 vieraskielistä oululaista.

Juttujen ja syntymäpäivävideoiden lisäksi kannattaa katsastaa myös Mun Oulun tapahtumakalenteri, josta löytyvät kootusti Oulun seudun tapahtumat ja menot.

Mun Oulu toivottaa kaikille lukijoilleen myös hyvää Ystävänpäivää. Juhlitaan sitä ystävien ja rakkaidemme kanssa nauttien luonnosta, liikunnasta, kulttuurista ja kaikesta hienosta, mitä Oulu voi tarjota!

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta