Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulu -kaupunkimedia on sun

13.2.2020

Mun Oulu -verkkomedia on avoinna! Toimitusväki toivoo palautetta palvelun kehittämiseksi.

Oulun kaupungin uusi viestinnällinen avaus, Mun Oulu -kaupunkimedia, on avautunut ystävänpäivän kunniaksi 14.2.

Kaupunkimedia kertoo oululaisista asioista, kaupunkikulttuurista, tapahtumista ja antaa käytännönläheistä tietoa päätösten perusteista, taustoista ja vaikutuksista. Media avaa kaupungin palveluiden monipuolisuutta ja herättelee mielenkiintoa kaupungin toimintaan. Lähtökohtana on parantaa kuntalaisten palveluita viestinnän osalta sekä laajentaa viestinnän kenttää.

”Kuntalaissa korostetaan aktiivisen, monikanavaisen, ymmärrettävän ja oikea-aikaisen viestinnän merkitystä, ja Mun Oulu vastaa näihin”, toteaa Mun Oulun päätoimittaja, kaupungin viestintäjohtaja, Mikko Salmi.

Verkkomedian lisäksi Mun Oulu ilmestyy neljästi vuodessa printtinä. Lehti korvaa kaupungin tiedotuslehti Oulu Postin, mutta sisältö on edelleen ehtaa oululaisuutta. Lisäksi ikäihmisten lehti jaetaan kaksi kertaa vuodessa painetun lehden kylkiäisenä.

Sisällöntuotantoa tekevät kaupungin viestijät ja Mun Oulun toimitustiimi.

”Toivomme runsaasti palautetta lukijoilta. Verkkomedia avataan sillä ajatuksella, että kehitystyötä tehdään yhdessä median käyttäjien kanssa.”

Palautetta voi antaa lomakkeella tai sähköpostilla munoulu@ouka.fi 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta