Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulu jää kesätauolle ja palaa jälleen elokuussa: Mukavaa kesää kaikille!

22.6.2023

Mun Oulu jää jälleen kesätauolle ja palaa takaisin 7. elokuuta. Kiitos kaikille lukijoille mielenkiinnostanne, ottakaa kesä iisisti ja ladatkaa akkujanne. Muistakaa lahjoittaa itsellenne myös älylaitevapaata aikaa.

Oulun kaupungin viestintäosasto perusti Mun Oulu -verkkolehden ystävänpäivänä helmikuussa 2020. Lähtöajatuksena oli palvella kaupunkilaisia viestinnällisesti entistä paremmin. Tavoitteena oli tehdä uutisia ja juttuja lämpimällä sydämellä Oulusta. Näin tehdään edelleen ja se on otettu lämpimästi vastaan.

Pelkästään Facebook-ryhmäämme on lyhyessä ajassa kerääntynyt noin 10 000 seuraajaa, ja yksittäiset päivitykset ovat tehneet ennätyksiä parintuhannen tykkäyksillä. Kiitos niistä ja asiallisesta keskustelusta.

Luvut kertovat, että Mun Oulun hyville uutisille on edelleen kasvavaa tilausta, ne myös kaikuvat kauemmaksikin. Oulun ulkopuolisillekin vahvistuu mielikuva mukavasta kaupungista. Sitähän Oulu onkin. Oululaiset itse ovat tutkitusti kriittisimpiä kotikaupunkiaan kohtaan, mutta eivät siltikään mielellään muuttaisi täältä pois. Mun Oulun yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin vahvistaa kaupungin veto- ja pitovoimaa.

Näillä eväin, Mun Oulu palaa mielellään elokuussa tekemään lisää uutisia lämpimällä sydämellä – kaikille oululaisille ja oulunmielisille.

Mun Oulu toivottavaa kaikille lepoa ja rauhaa, sekä älylaitteetonta kesää!

Mun Oulun toimitus

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta