Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulu huilaa - tapahtumat ja kalenteri eivät: tulossa hieno tapahtumakesä!

24.6.2021

Mun Oulu -verkkolehti jää kesätauolle ja palaa elokuun alussa jälleen. Sillä välin Mun Oulun tapahtumakalenteri kertoo, mitä kaikkea mielenkiintoista seudulla tapahtuu. Linkki kalenteriin löytyy alla.

Koronarajoitusten lievennyttyä kulttuuritapahtumat pääsevät tänä kesänä miltei täyteen vauhtiin. Tapahtumia riittää viikon jokaiselle päivälle, niin urheilusta pitäville kuin taidenäyttelyissä kiertävillekin.

Suurimpia festivaaleja järjestetään Oulussa useita: Hässäkkä-Päivät, Uleåborg Festival of Psychedelia 2021, Suomipop Festivaali Oulu 2021, Oulun puistopiknikit, Qstock ja Varjo-festivaali - ja paljon muuta.

Yksittäisiä konsertteja voi käydä kuuntelemassa esimerkiksi Hupisaarten kesäteatterissa, Jumprun patiolla, Voimalassa, Tubassa, 45 Specialissa tai jopa Äimäraution siirtolapuutarhassa. Myös Meri Oulun kesäteatterissa Toppilan Möljällä on nähtävillä musiikkikomedia Sinä olit tähti.

Näiden lisäksi ei sovi unohtaa lukuisia ulkoilmamuseoita tai museo- ja tiedekeskus Luupin näyttelyjä.

Kaikki tapahtumat löytyvät Mun Oulun eli Oulun tapahtumakalenterin sivuilta tästä linkistä.

Mun Oulu toivottaa kaikille hyvää kesää ja palaa tarjoilemaan Oulun kaupungin lukuelämyksiä jälleen 9. elokuuta 2021.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Mun Oulu toivottaa hyvää kesää!
Kesä Oulussakin on koronatauon jälkeen vilkas ja vapautunut. Mun Oulun tahtumakalenterista näet mitä seudulla tapahtuu.

Lue myös