Siirry suoraan sisältöön

Mukavaa puuhaa vaikka vappuna: Tuiranpuiston Schjerfbeck-kodissa ahkeroitiin pörriäisille pesäpaikkoja

30.4.2020

Muistakaa kaiken keskellä pörriäisiä! Näin tehdään myös Tuiranpuiston Schjerfbeck-kodissa, jossa valmistellaan kokonaista puistoa.

Tuiranpuiston Schjerfbeck-kodissa työkalut ovat olleet viime päivinä ahkerassa käytössä. Asukkaat ovat tehneet innokkaasti ja taidolla pörriäisille pesiä.

Aikomus on tehdä pörriäispuisto Schjerfbeck-kodin ja Weikonkodin pihapiiriin Tuiranpuistoon. Pörriäispuisto on hyödyksi luonnolle ja kaikille meille, mutta ennen kaikkea iso ilo kotona oleville asukkaillemme. Pörriäisten pesät on tehty kierrätysmateriaalista.

Myös Kisakentän päiväkodin lapset ovat tilanneet päiväkotiin pari pörriäisen pesää, kun kävelivät ohi, ja näkivät Schjerbeckiläisten puuhat. Ohjaaja Vesa Hilli ja asukkaat tietysti mielellään lupasivat. Nyt toivotaan vain lämmintä kesää.

Schjerfbeck-koti ja Weikonkoti tarjoavat kehitysvammaisille henkilöille autettua tai ohjattua asumista, sekä tukiasumista.

Ahkeroimassa ohjeiden mukaan Ville Vahteri ja Matti Åman (alakuva).

-

Schjerfbeck-kodin ja Weikonkodin pihapiiriin on rakenteilla pörriäispuisto. Rakentamassa Teuvo Luoto, Ville Vahteri ja Matti Åman.

Lue myös

Lue lisää aiheesta