Siirry suoraan sisältöön

Miten vanhempana selviän poikkeusajan tuomista haasteista? - kuuntele Turvallinen Oulu -podcast

22.4.2020

Turvallinen Oulu-hanke välittää tietoja, taitoja ja vaikuttaa asenteisiin uudessa podcast-sarjassaan. Podcast-sarja on osa Mun Oulu Podcastia, joka on kuunneltavissa Spotifyssa ja Soundcloudissa.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa käsitellään poikkeusajan aiheuttamia haasteita perheille ja vanhemmille sekä annetaan selviytymiskeinoja näiden haasteiden keskelle. Miten poikkeusaika haastaa perheiden arkea? Miten haasteita voi ratkaista tai niistä selvitä? Miten toimia netin käytön lisääntyessä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastauksia antaa ensimmäisen jakson asiantuntijavieraat kOuluvanhempien varapuheenjohtaja Vesa Ilola ja Vanhempien Akatemian kehittämispäällikkö Riitta Alatalo.

Kuuntele Turvallinen Oulu Podcast:

Lisää mielenkiintoisia keskusteluja tulossa

Turvallinen Oulu Podcastissa käsitellään vaihtuvien asiantuntijoiden kanssa eri näkökulmia ja teemoja, jotka auttavat toimimaan turvallisemman lapsuuden ja nuoruuden puolesta. Aiheina ovat muun muassa vanhemmuus, turvallinen sosiaalisen median käyttö, turvataitokasvatus, seksuaaliväkivalta ja sen ennaltaehkäisy.

Tälle keväälle Turvallinen Oulu-hankkeella on suunnitteilla julkaista ainakin kolme jaksoa, joissa tullaan käsittelemään muita poikkeusaikaankin liittyviä teemoja, kuten mm. resilienssiä eli psyykkistä palautumiskykyä. Syksyn aikana jaksoja tullaan julkaisemaan enemmänkin, jotka löytyvät julkaisun jälkeen aina niin Mun Oulusta, Spotifysta kuin hankkeen nettisivuilta www.ouka.fi/turvallinenoulu.

Keskustelussa mukana kOuluvanhempien varapuheenjohtaja Vesa Ilola.

 

Podcastissa keskustelee myös Vanhempien Akatemian kehittämispäällikkö Riitta Alatalo.

 

Näistä linkeistä lisätietoja aiheesta:

Mun Oulu digikuulumiset osaksi perheen arkea.

Psykososiaalinen tuki auttaa kriisitilanteissa, yhteystiedot Oukan sivuilla

Kokoonnu verkossa, älä kylillä -tiedote Oukan sivuilla

Nuorten Ystävien Vanhempien Akatemia 

Tukea arkeen poikkeustilanteessa (Oulu-apu)

Kouluvanhemmat
 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
lapset puistossa
Miten poikkeusaika haastaa perheiden arkea? Asiaa pohditaan Turvallinen Oulu -podcastissa. Kuva: Minna Mäki-Heikkilä.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta