Siirry suoraan sisältöön

Miss Oulua etsitään jälleen - kolmas kausi toteutetaan uusin, paikallisin voimin

5.11.2021

Kaksi välivuotta viettänyt Miss Oulu -kilpailu palaa tauolta etsimään uusia kasvoja edustamaan Pohjois-Suomea. Hakuaika on käynnissä tämän vuoden loppuun saakka, tammikuussa on casting-tilaisuus ja ensi vuoden huhtikuussa selviää voittaja.

Tosi-tv-tähti Suvi Pitkäsen perustama ja kaksi kautta luotsaama Miss Oulu -kilpailu saa jatkoa uudistuneena uuden tuottajatiimin vetämänä. Haku kilpailuun on käynnissä vuoden loppuun saakka ja itse kilpailu käynnistyy vuoden 2022 alussa.

Vuosina 2020 ja 2021 ei järjestetty Miss Oulu -kilpailua lainkaan. Koronatilanteen vuoksi ja taustatiimin vaihtuessa järjestäjät katsovat parhaaksi hengähtää hetken ja odottaa parempia aikoja.

Aiempina vuosina kilpailussa valokuvaajana toiminut Mika Vallineva on siirtynyt tuottajan rooliin ja saanut aisaparikseen Kirsi Kumpulaisen, jolla on taustaa niin kauneuskilpailuista kuin tapahtumatuottamisestakin. Tiimiä täydentävät myös edellinen voittaja Katri Pälve, sekä Jenni Määttä.

”Meille oli selvää, ettemme halua järjestää kilpailua etäyhteyksien varassa, vaan vasta kun se on mahdollista oikeasti”, Vallineva kertoo.

Kilpailun casting tilaisuus järjestetään Oulussa Radisson Blu hotellissa 9. tammikuussa 2022, missä valitaan osallistujat tulevalle kaudelle.

Radissonin lisäksi kilpailun yhteistyökumppaneina on monia alueen yrityksiä ja tarkoituksena onkin tuoda Pohjois-Suomalaista mielenmaisemaa esille muun muassa osallistujille järjestettävissä aktiviteeteissa. Kilpailu huipentuu huhtikuussa 2022 pidettävään finaaliin.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ensimmäinen Miss Oulu -kilpailu pidettiin helmikuussa 2018.

Lue myös

Lue lisää aiheesta