Siirry suoraan sisältöön

Minne tieni kulkee? – Liedkonsertti Puolivälinkankaan Pyhän Tuomaan kirkossa

27.8.2022

Laulajat Lotta Aakko ja Matteus Jämsä sekä pianisti Sanna Poranen konsertoivat Pyhän Tuomaan kirkossa sunnuntaina 28. elokuuta kello 18.

Liedkonsertissa Minne tieni kulkee Pyhän Tuomaan kirkossa sunnuntaina 28. elokuuta Lotta Aakko, Matteus Jämsä ja Sanna Poranen syventyvät lähdön tunnelmiin.

Muun muassa Ralph Vaughan Williamsin, Samuel Barberin ja Leevi Madetojan lauluissa käsitellään kaukomaiden kauneutta ja matkalle lähtöä, mutta myös hyvästien jättämisen haikeutta, ikävää ja kaipuuta takaisin kotiin ja rakkaiden luo.

Lotta Aakko ja pianisti Sanna Poranen ovat tehneet yhteistyötä syksystä 2020 lähtien ja esiintyneet useissa konserteissa Oulun ja Kokkolan alueella. Matteus Jämsä on toiminut solistina useissa produktioissa ja yhteistyö Porasen kanssa käynnistyi tänä keväänä.

Pyhän Tuomaan kirkko, Mielikintie 3, Puolivälinkangas. Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelmamaksu on vapaaehtoinen 10 euroa.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Pyhän Tuomaan Liedkonsertissa esiintyvät laulajat Matteus Jämsä ja Lotta Aakko sekä pianisti Sanna Poranen.

Lue myös

Lue lisää aiheesta