Siirry suoraan sisältöön

Meneillään Lapsen oikeuksien viikko – Ouluhallissa huipentuu pääjuhla Oulun Ilon päivä

16.11.2021

Tällä viikolla 15.-21. marraskuuta vietetään valtakunnallista Lapsen oikeuksien viikkoa. Lapsen oikeuksien virallista päivää vietetään lauantaina 20. marraskuuta.

Tämän vuoden Lapsen oikeuksien viestinnän teema on lapsen oikeus hyvään kohteluun. Lapsen oikeus kieltää kaltoinkohtelun ja velvoittaa kohtelemaan lapsia hyvin. Hyvä kohtelu ja lapsen osallisuus nivoutuvat tiiviisti yhteen.

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään tällä viikolla myös lapsiystävällisessä Oulussa. Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa.

Oulussa viikon päätapahtuma on Oulun Ilon päivä Ouluhallissa 20. marraskuuta kello 12-15. Oulun kaupunki, järjestöt ja seurakuntayhtymä pystyttävät lapsen oikeuksia esille tuovia toimintapisteitä Ouluhalliin. Tilaisuudessa on tarjolla maksuton keittolounas 300:lle henkilölle.

Oulun teemaviikon tapahtumat on koottu Oulun kaupungin verkkosivuille omalle sivulleen: Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat Oulussa 2021. Lisätietoja tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulussa viikon päätapahtuma on Oulun Ilon päivä Ouluhallissa 20. marraskuuta kello 12-15.

Lue myös

Lue lisää aiheesta