Siirry suoraan sisältöön

Maksutonta Tanssivarpaat-harrastetoimintaa kesällä oululaisissa leikkipuistoissa

28.5.2021

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri järjestää Oulussa kesäkuun ajan lapsiperheille suunnattua, maksutonta ja ohjattua Tanssivarpaat-harrastetoimintaa.

Yhteinen toiminnallinen tanssihetki antaa iloa sekä lapselle että vanhemmalle. Musiikin rytmit vaihtelevat lastenmusiikeista rytmikkäisiin tansseihin. MLL järjestämien tuntien tavoitteena on, että tanssin ja musiikin kautta sekä keho että mieli saavat liikettä. Myös vanhemman ja lapsen välinen sekä ryhmän sisäinen vuorovaikutus kehittyvät yhdessä liikkuen. Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta.

Yhteen ryhmään otetaan max 10 vanhempi-lapsiparia, jonka vuoksi ennakkoilmoittautuminen on välttämätöntä. Järjestäjä tekee yhteistyötä Opintokeskus Siviksen kanssa. Lapset ovat MLL:n toimesta tapaturmavakuutettuja ohjatun toiminnan aikana.

Tanssivarpaat Oulussa kesällä 2021:

1.–22.6. tiistaisin Heinätorin leikkipuisto (Heinätorinkatu, Oulu)

klo 14–14.30 1–4-vuotiaat lapset vanhemman kanssa

klo 14.30–15 alakouluikäiset vanhemman kanssa

2.-23.6 keskiviikkoisin Lanssipuisto (Lanssitie, Metsokangas/Oulu)

klo 14–14.30 1–4-vuotiaat lapset vanhemman kanssa

klo 14.30–15 alakouluikäiset vanhemman kanssa

3.–24.6. torstaisin Meri-Toppilan keskusleikkipuisto (Paalikatu, Oulu)

klo 16–16.30 1–4-vuotiaat lapset vanhemman kanssa

klo 16.30–17 alakouluikäiset vanhemman kanssa

Toimintaan voi osallistua vaikkapa vain kerran tai joka kerta, eikä tarvitse olla aiempaa kokemusta. Ohjaajana toimii tanssinopettaja Johanna Mikkonen.

Mukaan säänmukainen varustus. Rajattu osallistujamäärä 10 vanhempi-lapsiparia/ryhmä. Ennakkoilmoittautuminen www.pohjois-pohjanmaa.mll.fi 

-

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulussa on kesäkuun ajan tarjolla lapsiperheille suunnattua, maksutonta ja ohjattua Tanssivarpaat-harrastetoimintaa. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta