Siirry suoraan sisältöön

Maksuton ja matalankynnyksen On pop liikkua järjestetään jälleen Ouluhallissa – yli 20 urheiluseuraa mukana

25.8.2022

Lauantaina 27. elokuuta Ouluhallissa järjestettävä On pop liikkua -liikuntapäivä on maksuton matalan kynnyksen liikuntatapahtuma, jossa on hieno mahdollisuus tutustua erilaisiin liikuntaharrastuksiin.

Yli 20 paikallista urheiluseuraa esittelee toimintaansa koko perheen tapahtumassa. Urheiluseurojen tarjontaan ja Oulun kaupungin liikuntapalveluihin voi tutustua erilaisilla toiminnallisilla pisteillä ja lajinäytöksissä. Tapahtuman järjestävät Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhdessä urheiluseurojen kanssa.

Tapahtuma on avoin kaikille – lapsille, nuorille ja perheille. Paikalle voi tulla viettämään liikunnallista päivää ja kokeilla lajeja matalalla kynnyksellä. Ouluhallissa on hyvin tilaa lajikokeiluille ja perheen pienimmillekin löytyy tilaa temmeltää.

Moni lapsi ja nuori löysi viime vuoden tapahtumasta uuden harrastuksen itselleen.

”Meille Oulun Pyrintöön tuli tapahtuman kautta monia uusia harrastajia, jotka ovat jääneet seuraan”, Pyrinnön toiminnanjohtaja Hanna Uusitalo kertoo.

Myös seurat saavat ideoita

Hänestä matalan kynnyksen kokeilut ovat hyvä tapa tutustua erilaisiin harrastuksiin.

”Kun tarjolla on paljon vaihtoehtoja kokeiltavaksi, mieluinen laji voi löytyä helpommin. Monissa perheissä saatetaan ohjata lapsia helposti niihin lajeihin, joita vanhemmat ovat itse harrastaneet.”

Samalla liikuntapäivä laittaa myös seurat arvioimaan omaa toimintaansa.

”Kyllä tämä on laittanut miettimään, miten kehitämme kurssi- ja harrastustarjontaamme.”

On pop liikkua -tapahtumassa voi tutustua muun muassa voimisteluun, jalkapalloon, jääkiekkoon, kamppailulajeihin, jousiammuntaan ja tanssiurheiluun.

Lauantaina 27. elokuuta klo 10-14 Ouluhallissa On pop liikkua -liikuntapäivä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ouluhallissa on mahdollista tutustua erilaisiin liikuntalajeihin maksutta 27. elokuuta. Kuva: PopLi

Lue myös

Lue lisää aiheesta