Siirry suoraan sisältöön

Made in Oulu – tuotekilpailu Oulun seudun tekijöille ja tuotteille

11.6.2021

Oulusta ja Oulun seudulta löytyy osaavia tekijöitä ja paikallisia tuotteita. Osa on saanut kansainvälistäkin menestystä, osa vielä odottaa läpimurtoaan. Made in Oulu on kilpailu, jonka avulla etsitään nyt parhaita Oulun seudun tuotteita ja tekijöitä.

Oulun kotiseutupäivät ja Proto eli Pohjois-Suomen muotoilijat ry haluavat tuoda esille paikallista osaamista ja kuulla tarinoita tuotteiden takana.

He toteuttavat Made in Oulu -kilpailun kahdessa osassa. Ensiksi kerätään 18. kesäkuuta asti ehdotuksia yleisöltä:  Mikä on paras omistamasi oululainen tai oulunseutulainen tuote tai minkä tuotteen haluaisit omistaa? Kuka sen valmistaa? Mikä tekee tuotteesta erityisen hyvän tai oululaisen?

Suosikki pyydetään ilmoittamaan siis 18. kesäkuuta mennessä, jonka jälkeen esiraati valitsee näiden pohjalta kymmenen parasta, joille tehdään näyttävät videoesittelyt heinäkuun lopussa avattavaa varsinaista äänestysvaihetta varten.

Tapahtuma huipentuu voittajien julkaisuun ja esittelyyn Pikisaaren Designtorille 13. elokuuta.

Lisätietoja:  www.proto.fi/madeinoulu

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Made in Oulu -kilpailun voittaja selviää Pikisaaren Designtorilla 13. elokuuta.

Liittyvät sisällöt

Lue myös