Siirry suoraan sisältöön

Mun Oulu on sun - katsaus Mun Oulun juttutarjontaan

1.4.2020

Mun Oulu -kaupunkimedialla on nyt reilu kuukausi matkaa takanaan. Verkkomedia avattiin ystävänpäivänä, 14.2. Samaisena päivänä kotitalouksiin jaettiin ensimmäinen Mun Oulu -julkaisu. 

Paljon on tapahtunut ja monta mukavaa, koskettavaa ja tärkeää juttua on tarjoiltu oululaisille lukijoillemme. 

Mun Oulun jutut ovat käsitelleet laajasti oululaisuutta, Oulun murretta, tekemistä Oulussa, kaupungin toimintaa - ja tietenkin koronaa. Olemme kysyneet lukijoilta toripolliisin kohtalosta, Oulun murteen kauneinta sanaa (joka muuten on pölijä) ja keränneet lukijoiden kuvia omista piilopaikoistaan - kuvia voi edelleen lähettää. Olemme tehneet myös videohaastatteluja, joissa on pureuduttu ajankohtaisiin aiheisiin.

Palautetta ja juttuvinkkejä voi lähettää Mun Ouluun.

Mun Oulun suosituimpia juttuja:

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kierikissä kivikauden kylässä
Mun Oulu toimitus vieraili Kierikissä, jossa elettiin kuin kivikauden kylässä niin normaalia arkea kuin nykyolosuhteissa on mahdollista. Kuvassa Pikku-Tindra ja isä-Roni. Kuvaaja: Minna Mäki-Heikkilä.

Liittyvät sisällöt

Lue myös