Siirry suoraan sisältöön

Lumo-valofestivaali hakee ohjelmaa tälle vuodelle – teemana paluu uuteen

19.2.2021

Lumo-valofestivaali käynnistää ohjelmahaun tulevan marraskuun festivaalia varten. Tekijöitä pyydetään jättämään ehdotuksensa 30. maaliskuuta 2021 mennessä.

”Olemme luottavaisia tulevaisuuden suhteen ja nyt meillä on ilo käynnistää ohjelmahaku tulevan marraskuun festivaalia varten”, sanoo tapahtuman ohjelmapäällikkö Jarkko Halunen.

Koska pandemiatilanne on vielä tällä hetkellä epävarma, eikä tulevaisuutta osata ennustaa, Lumo-valofestivaali etsii teoksia kahdella eri vaihtoehtoisella toteutustavalla.

”Haemme normaaliin tilanteeseen, jossa festivaali järjestetään 19. marraskuuta kolmen päivän mittaisena festivaalikokonaisuutena. Lisäksi vastaanotamme teoksia pidempään toteutusvaihtoehtoon, jossa teoksia on vähemmän, mutta ne ovat esillä näyttelymäisesti kaupunkitilassa joulukuun alkupuolelle saakka. Festivaali voidaan toteuttaa myös näiden kahden vaihtoehdon yhdistelmänä”, kertoo tuottaja Anna Lanas.

Lumo-valofestivaalin teemana tänä vuonna on Paluu uuteen eli Back to New.

”Odotamme paluuta normaaliin, mutta entistä normaalia ei ehkä enää olekaan. Millaisia mahdollisuuksia uusi aika avaa? Mitkä ajattelutapamme ovat pysyvästi erilaisia? Miten suhtautumisemme toisiin ihmisiin ja ympäristöön muuttuu? Miten ihmismieli ja ihmiskunta kehittyvät?”, ohjelmahaussa kysytään.

Lisätietoja ohjelmahausta: www.ouka.fi/lumo Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lumo-valofestivaalin teemana tänä vuonna on Paluu uuteen eli Back to New. Festivaali on tarkoitus järjestää 19.-21. marraskuuta.

Lue myös

Lue lisää aiheesta