Siirry suoraan sisältöön

Luistelemaan pääsee jo eri puolilla Oulua – viikonvaihteessa avataan lisää kenttiä

4.12.2021

Talviurheilijoiden iloksi luonnonjäiden luistelukenttiä on valmistunut ja valmistuu lisää eri puolille Oulun kenttiä jo täksi viikonlopuksi.

Viikonlopuksi aukaistaan Niittyaron, Talvikkipuiston sekä Pateniemen urheilukeskusten luonnonjääkentät. Maikkulan ja Lintulan urheilukeskusten luistelukentät avataan olosuhteiden salliessa.

Haukiputaalla on jo käyttövalmiina urheilukeskuksen kenttä ja kaukalo, Länsituulen kaukalo ja Kellon kaukalo. Lisäksi Oulunsalossa pääsee luistelemaan urheilukeskuksen kentällä ja kaukalolla, Pitkäkankaan kaukalolla sekä Niemenrannan kentällä.

Kiimingissä luistelukunnossa ovat jo Laivakankaan kenttä ja kaukalo, Kiiminkipuiston kaukalo, Huttukylän kaukalo ja Ylikylän kaukalo. Myös Yli-Iissä käytössä on urheilukeskuksen kaukalo ja luistelualue, Ylikiimingissä koulun kenttä.

Lisää luistelukenttiä työstetään parhaillaan eri puolilla Oulua ja niitä saadaan käyttöön ensi viikon aikana. Muun muassa koulujen kenttiä pyritään saamaan valmiiksi ensi viikon aikana. Hyvä merkki luistelukenttien valmistumisesta on se, että niille on sytytetty valot päälle. Liikuntapalvelut muistuttaa, että kentät tulee rauhoittaa jäädytystöille.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Lue myös

Lue lisää aiheesta