Siirry suoraan sisältöön

Löökistä ruokaa kaupungin henkilöstölle ja edustuksiin

29.5.2020

Oulun kaupungin aterioiden valmistus siirtyy kesäkuun alusta Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle. Siirto koskee myös kaupungin edustustarjoilua ja henkilöstöravintoloita Suopursu, Leeta, Oulu10, Susiteetti sekä Radanvarsi.

Siirto tapahtuu Oulun Tilapalveluista. Neljännes aterioista hankitaan myös yksityiseltä.

Tällä hetkellä Löökillä on valmistuskeittiö Ruskossa, jossa valmistetaan yhdessä päivässä ruokaa 29 000 henkilölle Oulun kaupungin sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tarpeisiin.

Kaupungin henkilökunnasta siirtyy 63 työntekijää Löökille. Toiminta jatkuu nykyisissä valmistuskeittiöissä, Haukiputaalla, Ritaharjussa, Hiirosessa, Kaakkurissa ja Oulunsalossa.

Oulun Tuotantokeittiö Oy:n eli Löökin omistavat Oulun kaupunki sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Nainen laitoskeittiössä suuren ruuanvalmistuslaitteen edessä hymyillen.
Löökin ruuanvalmistuskeittiö sijaitsee Ruskossa ja sieltä lähtee päivässä ruokaa 29 000 ruokailijalle. Kuva: Oulun Tuotantokeittiö Oy/Lööki

Lue myös

Lue lisää aiheesta