Siirry suoraan sisältöön

Liikunta, ravinto, uni – uusi hyvinvointivalmennuksen starttikurssi alkaa työttömille Oulussa

26.4.2023

Liikuntapalvelut hakee parhaillaan osallistujia ensimmäiselle hyvinvointivalmennuksen starttikurssille, joka kokoontuu Oulun uimahallilla Raksilassa. Toiminta alkaa jo toukokuussa.

Maksuttomalla kurssilla aiheina ovat liikunta, ravinto ja uni. Jokaisella tapaamiskerralla liikutaan jollakin ryhmäläisten toivomalla tavalla. Lajeja voivat esimerkiksi olla sauvakävely, ulkokuntosaliohjaus sekä erilaiset pihapelit.

Palvelu on maksuton ja se kokoontuu keskiviikkoiltapäivisin viiden viikon ajan. Ryhmä aloittaa toukokuun aikana, kun ryhmään on 10 ilmoittautunutta. Ensimmäinen tapaaminen Oulun uimahallin kokoushuoneessa Raksilassa ja kävelylenkki uimahallin ympäristössä.

Halutessaan ryhmän aikana voi osallistua Inbody-mittaukseen. Ryhmän tavoitteena on työnhakijoiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen.

Ilmoittautuminen: tekstiviestillä, WhatsAppilla tai soittaen p. 044 703 8123

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Jokaisella tapaamiskerralla liikutaan jollakin ryhmäläisten toivomalla tavalla, esimerkiksi sauvakävellään. Kuvituskuva: Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta