Siirry suoraan sisältöön

Liikukko Nää? -tapahtuma liikuttaa oululaisia jälleen lauantaina – tällä kertaa etätapahtumana

19.2.2021

Liikukko Nää? -tapahtuma liikuttaa oululaisia tänäkin vuonna, lauantaina 20. helmikuuta, mutta koronarajoitusten takia kuitenkin verkossa. Oulun Nuorkauppakamari ryn ja Oulun kaupungin liikuntapalvelujen järjestämä suosikkitapahtuma viettää samalla 10-vuotisjuhlavuottaan.

Aiemmin tapahtuma on järjestetty Ouluhallissa, ja parhaimmillaan tapahtuma on kerännyt jopa 3500 kävijää. Tapahtumaan osallistuminen on tuttuun tapaan maksutonta.

Tänä vuonna on siis tapahtuman 10-vuotisjuhlavuosi, ja tällä kertaa tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti koronan vuoksi etätapahtumana livestreaminä täysin uudenlaisena konseptina.

”Tapahtumassa oululaiset urheiluseurat ja yritykset järjestävät lapsille sekä nuorille suunnattuja livetreenejä, joihin voi osallistua kotoa käsin. Lisäksi tapahtuman ohjelmassa on huomioitu vauva-arkea viettäviä perheitä Oulun kaupungin järjestämällä vauva-vanhempi jumpalla. Tapahtumassa esitellään myös Oulun seudulla toimivia urheiluseuroja ja harrastusmahdollisuuksia”, järjestävät kertovat.

Tapahtumaan osallistumista varten kannattaa laittaa urheilutamineet päälle, koska jokainen voi itse kokeilla eri lajeja.

Nuorkauppakamari on kouluttautumisjärjestö

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Oulun Nuorkauppakamari ry ja Oulun kaupungin liikuntapalvelut. Yhteistyökumppaneina tämän vuoden tapahtumaa mahdollistamassa ovat LähiTapiola Pohjoinen, Osuuskauppa Arina, Oma Säästöpankki sekä Terveystalo.

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja verkostoon kuuluu noin 5000 nuorkauppakamarilaista. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Vuonna 1964 perustettu Oulun Nuorkauppakamari on yksi Suomen vanhimpia nuorkauppakamareita.

Liikukko Nää? -somekilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan lahjoituspalkinto. Lisätietoa tapahtumasta sekä tapahtuman osallistumislinkki löytyy osoitteesta www.liikukkonaa.fi

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tänä vuonna Liikukko Nää -tapahtuma järjestetään Ouluhallin sijaan verkossa, jonka äärellä voi kokeilla omaan tahtiin itselleen sopivia lajeja. Kuva: kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta