Siirry suoraan sisältöön

Lego-harrastajien rakennustapahtuma nyt entistä suurempana Ouluhallissa

24.8.2023

Ouluhalliin odotetaan lauantaina ja sunnuntaina 26.–27. elokuuta tuhansittain Lego-harrastajia. Tavattavissa on muun muassa Lego Masters -tv-ohjelmasta tuttuja rakentajia.

Pii Poo Oy:n järjestämä kaksipäiväinen Lego-tapahtuma on vieraillut Oulussa ennenkin, mutta tänä vuonna tapahtumalla on suuremmat puitteet kuin koskaan aiemmin. Ouluhallin 3000 neliön näyttelytiloihin odotetaan viikonlopun aikana ainakin 3500 kävijää. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin muutaman vuoden koronatauon jälkeen Tullisalissa.

Tapahtumassa on esillä muun muassa suuria yksityisten Lego-harrastajien paikalle tuomia kokoelmia ja rakennelmia, erilaisia rakentelupisteitä sekä Lego-myymälä. Tapahtumassa voi tavata ja kuvauttaa itsensä elävän Lego-hahmon kanssa.

Paikalla on myös Lego Masters -tv-ohjelmasta tuttuja mestareita.

Lego-tuotteisiin ja -tapahtumiin erikoistunut Pii Poo Oy on järjestänyt Lego-rakennustapahtumia vuodesta 2009 lähtien.

Lego-rakennustapahtuma Ouluhallissa 26.–27.8.2023, avoinna lauantaina 10–17 ja sunnuntaina 10–16. Tapahtuma on pääsymaksullinen.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Useana vuonna järjestetyillä legomessuilla on käynyt tuhansittain ihmisiä. Kuva Turun tämän vuoden tapahtumasta. Kuva: Pii Poo Oy

Lue myös

Lue lisää aiheesta