Siirry suoraan sisältöön

Lauantaina tanssitaan kotona – Hyperboreal tuo kansainvälisen klubin olohuoneeseen

22.5.2020

OMVF:n tuottaja Juhani Oivo on koonnut laajan kattauksen elektronisen musiikin esittäjiä Pohjois-Suomesta, -Ruotsista ja -Norjasta ja meidät kaikki on kutsuttu mukaan heidän kanssaan livestreamattavaan koko illan tapahtumaan.

Pohjoismaiset rajat ylittävä Hyperboreal lähetetään suorana Twitch-palvelun kautta tänä lauantaina 23. toukokuuta kello 16 alkaen. Luvassa on elektronisen musiikin, housen ja teknon jytkettä Oulusta, Rovaniemeltä, Haaparannalta, Oslosta ja Tromssasta sekä vaikuttavia visuaalisia teoksia.

Laajan kattauksen on koonnut pitkän linjan DJ, tapahtumajärjestäjä ja Oulun musiikkivideofestivaalien vastaava tuottaja Juhani Oivo. Produktiota tukee Pohjoiskalotin kulttuurivientiä edistävä Arctic Pulse -hanke, jonka Suomen-osuudesta vastaa BusinessOulu.

”Koronatilanteen takia artistien keikat ovat peruuntuneet. On hienoa antaa tällainen esiintymismahdollisuus, ja artistit saavat siitä oikean palkkion”, toteaa Oivo, joka itsekin esiintyy Hyperborealissa DJ-nimellään Jayday.

Artistit lähettävät esiintymisensä suorana. Oivo toimii tapahtuman tuottajana ja huolehtii, että tekniset yksityiskohdat toimivat.

Tapahtuma tekee tunnetuksi artistien kotikaupunkeja ja tuo ne esiin kiinnostavina kulttuurikohteina. Esimerkiksi rovaniemeläisen Arttu Niemisen visuaalit esittelevät Lapin mykistävää luontoa ja täydentävät niin ikään rovaniemeläisen saamelaisartisti Matti Aikion keikkaa.

Ohjelma lauantaina 23. toukokuuta:

Klo 16: Jussi Alaraasakka (Oulu) + Visuaalit: Mike Watson (Oulu)

17: Ra-Shidi (Oslo)

19: DJ Dats (Rovaniemi) + Visuaalit: MKRF (Haaparanta)

21: Mental Overdrive (Tromssa)

22: DJ Jayday (Oulu) + Visuaalit: VJ Tenetz (Oulu)

00: Matti Aikio (Rovaniemi) + Visuaalit: Arttu Nieminen (Rovaniemi)

Hyperboreal Twitchissä: www.twitch.tv/hyperborealstream

Hyperboreal Facebookissa: https://www.facebook.com/events/239816433778909/

-

Artistit lähettävät esiintymisensä suorana - suoraan koteihin, kuten tämä tromssalainen Mental Overdrive. Kuva: OMVF/Mental Overdrive

Lue myös

Lue lisää aiheesta